Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek-Hilvan Karayolunda zincirleme kaza: 5 yaralı

SİVEREK 03.07.2022 - 11:56, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek-Hilvan Karayolunda zincirleme kaza: 5 yaralı

Siverek - Hilvan Karayolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında çok sayıda kişi yaralandı.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... Hilvan Devlet Hastanesi kavşağı mevkiinde meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre plakası ve sürücülerinin isimleri öğrenilemeyen 3 araç kazaya karıştı.     Çarpışmanın etkisiyle bir araç yoldan çıkarak tarlaya girdi. Yaşanan kazada Şahi Osso (1), Baran Osso (7), Ozan Osso (10), Niruz Osso (33) ve Osman Osso (38) yaralandı.   Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.   Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. Kaynak: Ajans Balıklıgöl
Siverek - Hilvan Karayolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında çok sayıda kişi yaralandı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Hilvan Devlet Hastanesi kavşağı mevkiinde meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre plakası ve sürücülerinin isimleri öğrenilemeyen 3 araç kazaya karıştı.  
 

Çarpışmanın etkisiyle bir araç yoldan çıkarak tarlaya girdi. Yaşanan kazada Şahi Osso (1), Baran Osso (7), Ozan Osso (10), Niruz Osso (33) ve Osman Osso (38) yaralandı.

 

Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

 

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. Kaynak:

Ajans Balıklıgöl

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.