Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek İyi Parti teşkilatı, ilçe delege seçimleri yapılacak

SİVEREK 27.10.2022 - 14:01, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek İyi Parti teşkilatı, ilçe delege seçimleri yapılacak

Şanlıurfa Siverek İyi parti ilçe teşkilatı 400 delegesini seçmek için seçime gidiyor.
Son günlerde Ahmet Eşref Fakıbaba’nın İyi Partiye girmesiyle Şanlıurfa’da büyük bir ivme kazanan İyi Partisi, ilçe teşkilatlarını aktifleştirmek için yeni delege seçimlerine giriyor. Siverek iyi Parti İlçe Teşkilatı yeni İlçe Başkanlık ve yönetimini seçmek için 30 Ekim’de delege seçimlerine gidiyor. Alınan bilgilere göre ilçe teşkilatı, 2 liste halinde seçime giriyor.   Mevcut İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu ile fotoğraf sanatçısı olarak bilinen İş insanı Mehmet Salih Çakmak ‘ın hazırladıkları delege listeleri, parti üyeleri tarafından seçilecek. Delegeler ilçe başkanı seçecek 30 Ekim’de yapılacak olan delege seçimi sonrasında, ilçe teşkilatı başkanlığı ve yönetimi için delegeler oy kullanacak. Siverek’te hareketlilik başladı Türkiye Büyük Millet Meclisinde 3. Parti olan iyi partisi, Şanlıurfa ve ilçelerinde de güçlü olarak seçime girmeyi hedefliyor. Kıyasıya bir yarış Geçtiğimiz günlerde ailece İyi partiye geçerek kendinden söz ettiren ve İl Başkan Yardımcılığı görevini yapan İş insanı Mehmet Salih Çakmak’ta ilçe başkanlığı seçimlerine girecek. Çakmak ve Miroğlu arasında gerçekleşecek olan seçim yarışı kıyasıya geçmesi bekleniyor.
Şanlıurfa Siverek İyi parti ilçe teşkilatı 400 delegesini seçmek için seçime gidiyor.

Son günlerde Ahmet Eşref Fakıbaba’nın İyi Partiye girmesiyle Şanlıurfa’da büyük bir ivme kazanan İyi Partisi, ilçe teşkilatlarını aktifleştirmek için yeni delege seçimlerine giriyor.

Siverek iyi Parti İlçe Teşkilatı yeni İlçe Başkanlık ve yönetimini seçmek için 30 Ekim’de delege seçimlerine gidiyor. Alınan bilgilere göre ilçe teşkilatı, 2 liste halinde seçime giriyor.   Mevcut İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu ile fotoğraf sanatçısı olarak bilinen İş insanı Mehmet Salih Çakmak ‘ın hazırladıkları delege listeleri, parti üyeleri tarafından seçilecek.

Delegeler ilçe başkanı seçecek

30 Ekim’de yapılacak olan delege seçimi sonrasında, ilçe teşkilatı başkanlığı ve yönetimi için delegeler oy kullanacak.

Siverek’te hareketlilik başladı

Türkiye Büyük Millet Meclisinde 3. Parti olan iyi partisi, Şanlıurfa ve ilçelerinde de güçlü olarak seçime girmeyi hedefliyor.

Kıyasıya bir yarış

Geçtiğimiz günlerde ailece İyi partiye geçerek kendinden söz ettiren ve İl Başkan Yardımcılığı görevini yapan İş insanı Mehmet Salih Çakmak’ta ilçe başkanlığı seçimlerine girecek. Çakmak ve Miroğlu arasında gerçekleşecek olan seçim yarışı kıyasıya geçmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.