Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te 100'lerce dönüm arazi kül oldu!

SİVEREK 23.06.2022 - 16:03, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te 100'lerce dönüm arazi kül oldu!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, ekili arazilerde çıkan yangın, yüzlerce dönümü kül etti!
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... Alınan bilgilere göre, Siverek Merkeze 40 kilometre mesafede bulunan Aşağı Dilimli Köyü yakınlarında, arpa ve buğday ekili arazilerde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın geniş bir alana yayıldı. Yangına Çiftçiler onlarca traktörle müdahale etmeye çalışırken, rüzgarın etkisiyle yangın yüzlerce dönüm ekili araziyi kül etti. Vatandaşlarla birlikte itfaiye ekiplerinin de müdahale ettiği yangının halen devam ettiği öğrenildi...
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, ekili arazilerde çıkan yangın, yüzlerce dönümü kül etti!

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Alınan bilgilere göre, Siverek Merkeze 40 kilometre mesafede bulunan Aşağı Dilimli Köyü yakınlarında, arpa ve buğday ekili arazilerde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın geniş bir alana yayıldı. Yangına Çiftçiler onlarca traktörle müdahale etmeye çalışırken, rüzgarın etkisiyle yangın yüzlerce dönüm ekili araziyi kül etti.

Vatandaşlarla birlikte itfaiye ekiplerinin de müdahale ettiği yangının halen devam ettiği öğrenildi...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.