Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te çarşı ortasında otomobile silahlı saldırı: 1 yaralı

SİVEREK 07.06.2022 - 16:47, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te çarşı ortasında otomobile silahlı saldırı: 1 yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde seyir halinde bulunan bir otomobile silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda yara almadan kurtulan şahıs darp edilerek yaralandı.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... Olay İlçenin Güllabibey Mahallesi, kanlıkuyu parkı yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre S.A. idaresinde ki 16 AEM 918 Plakalı otomobil seyir halindeyken kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahla ateş açıldı. saldırıda yara almadan kurtulan S.A. saldırganlar tarafından darp edilerek yaralanırken, saldırganlar daha sonra olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi. Saldırıda bazı işyerleri dahil araca çok sayıda mermi isabet ettiği görüldü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Ekipleri sevk edildi. Polis bölgede geniş güvenlik önlemeleri alırken, sağlık ekipleri yaralıyı Siverek Devlet Hastanesine kaldırarak, tedavi altına aldı. Saldırı ile ilgili inceleme devam ediyor.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde seyir halinde bulunan bir otomobile silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda yara almadan kurtulan şahıs darp edilerek yaralandı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Olay İlçenin Güllabibey Mahallesi, kanlıkuyu parkı yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre S.A. idaresinde ki 16 AEM 918 Plakalı otomobil seyir halindeyken kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahla ateş açıldı. saldırıda yara almadan kurtulan S.A. saldırganlar tarafından darp edilerek yaralanırken, saldırganlar daha sonra olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi. Saldırıda bazı işyerleri dahil araca çok sayıda mermi isabet ettiği görüldü.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Ekipleri sevk edildi. Polis bölgede geniş güvenlik önlemeleri alırken, sağlık ekipleri yaralıyı Siverek Devlet Hastanesine kaldırarak, tedavi altına aldı.

Saldırı ile ilgili inceleme devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.