Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te Dünya Uyuşturucuyla Mücadele ve Eğitim Derneği şubesi açıldı

SİVEREK 17.11.2021 - 10:31, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te Dünya Uyuşturucuyla Mücadele ve Eğitim Derneği şubesi açıldı

Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Eğitim Derneği (DUMED) Şanlıurfa İl Şubesi Siverek’te açıldı
Dünya genelinde uyuşturucu ile mücadele ve eğitim amacıyla kurulan Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Eğitim Derneği (DUMED) Şanlıurfa il Şubesi Siverek2te açıldı. İlçenin Hasan Çelebi Mahallesinde yapılan törenle açılışı gerçekleştirilen derneğin İl Başkanlığını Adem Ağırtaş yapacak. Dernek açılışıyla ilgili açıklama yapan Adem Ağırtaş,” Madde bağımlılığının küçük yaşlara düştüğü günümüzde, uyuşturucu ile mücadele amacıyla kurulmuş bir derneğiz. Bunun yanında mücadeleyle birlikte, insanlarımızı eğitmek için çalışacağız. Şanlıurfa İl Başkanlığını Siverek’te kurmanın da sevincini yaşıyoruz. Bu derneğin Siverek’te olması, Siverek açısından da önemlidir” dedi
Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Eğitim Derneği (DUMED) Şanlıurfa İl Şubesi Siverek’te açıldı

Dünya genelinde uyuşturucu ile mücadele ve eğitim amacıyla kurulan Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Eğitim Derneği (DUMED) Şanlıurfa il Şubesi Siverek2te açıldı.

İlçenin Hasan Çelebi Mahallesinde yapılan törenle açılışı gerçekleştirilen derneğin İl Başkanlığını Adem Ağırtaş yapacak.

Dernek açılışıyla ilgili açıklama yapan Adem Ağırtaş,” Madde bağımlılığının küçük yaşlara düştüğü günümüzde, uyuşturucu ile mücadele amacıyla kurulmuş bir derneğiz. Bunun yanında mücadeleyle birlikte, insanlarımızı eğitmek için çalışacağız. Şanlıurfa İl Başkanlığını Siverek’te kurmanın da sevincini yaşıyoruz. Bu derneğin Siverek’te olması, Siverek açısından da önemlidir” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.