Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te ekinler buz tuttu

SİVEREK 15.03.2021 - 12:49, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te ekinler buz tuttu

Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde soğuk hava nedeniyle ekin ve ağaçlar buz tuttu.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde soğuk hava nedeniyle ekin ve ağaçlar buz tuttu. Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde soğuk hava nedeniyle kırsal mahallelerde don ve buzlanma yaşandı. Bölgede yeterince yağışların yağmaması nedeniyle ekinlerini yağmurlama sistemi ile sulayan çiftçiler, sabah saatlerinde suladıkları ekinlerinin buz tuttuğunu görünce, ne yapacaklarını şaşırdı. Bölgede yağış olmaması nedeniyle zor zamanlar geçirdiklerini belirten çiftçiler, buzlanma olayıyla da zarara uğradıklarını belirtti.
Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde soğuk hava nedeniyle ekin ve ağaçlar buz tuttu.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde soğuk hava nedeniyle ekin ve ağaçlar buz tuttu.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde soğuk hava nedeniyle kırsal mahallelerde don ve buzlanma yaşandı. Bölgede yeterince yağışların yağmaması nedeniyle ekinlerini yağmurlama sistemi ile sulayan çiftçiler, sabah saatlerinde suladıkları ekinlerinin buz tuttuğunu görünce, ne yapacaklarını şaşırdı. Bölgede yağış olmaması nedeniyle zor zamanlar geçirdiklerini belirten çiftçiler, buzlanma olayıyla da zarara uğradıklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.