Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te feci kaza: 1 ölü 4 yaralı

SİVEREK 01.09.2022 - 10:45, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te feci kaza: 1 ölü 4 yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi, otogar kavşağında meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... Alınan bilgilere göre Ferhan S.(36) idaresinde ki 10 Y 5935 plakalı otomobil,  Siverek Şehirlerarası Terminali kavşağında Burhan S’nin (28) kullandığı 34 BBL 723 plakalı otomobille çarpıştı. Kazayı gören çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine, olay yerine çok sayıda 112 Acil, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada sürücü Ferhan S. ile her 2 otomobilde bulunan Nezmi E.(45), Zübeyir Ö. (37), Zafer Ö(55) ve Abdulkadir Ö (19) yaralandı. Yaralılar ambulanslara Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Zafer Öktan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi, otogar kavşağında meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Alınan bilgilere göre Ferhan S.(36) idaresinde ki 10 Y 5935 plakalı otomobil,  Siverek Şehirlerarası Terminali kavşağında Burhan S’nin (28) kullandığı 34 BBL 723 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazayı gören çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine, olay yerine çok sayıda 112 Acil, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada sürücü Ferhan S. ile her 2 otomobilde bulunan Nezmi E.(45), Zübeyir Ö. (37), Zafer Ö(55) ve Abdulkadir Ö (19) yaralandı.

Yaralılar ambulanslara Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Zafer Öktan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.