Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te genç iş insanları bir ilki gerçekleştirdi

22.10.2021 - 20:33, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te genç iş insanları bir ilki gerçekleştirdi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 2 genç iş insanı ilçede bir ilki başararak, seyahat acentesi kurdu
Siverek ilçesinde taşımacılık ve değişik iş sahalarında yatırımlar yapan iş insanı Ramazan Seval ve Hakan Demirkan, ilçede ilki başararak seyahat Acentesi kurdu. Resmi tüm işlemleri ve izin belgelerini tamamlayan iş insanları, Laves Holiday Turizm ismi ile yurt içi ve yurt dışında vatandaşlara gezi, seyahat hizmeti verecek. Siverek ekonomi ve Turizm’ine destek Daha önce Siverek’ten gezi ve seyahat düzenlemek isteyen vatandaşlar, çevre illerde bulunan Acentelere başvurmak ve buralardan seyahatlere katılmak zorunda kalırken, Siverek’te açılan seyahat acentesi sayesinde ilçede gezi düzenlemek isteyen vatandaşlar rahatça ilçeden bu organizasyonlara katılabilecek. ‘Zorlu bir süreçten sonra tüm resmi evrakları tamamlayarak, Siverek’te resmi Seyahat Acentesi kurmanın sevincini yaşadıklarını’ söyleyen Ramazan Seval,”  Siverek Turizmine ve ekonomisine de büyük katkı sağlayacağına inandığım bu Acente tüm Sivereklilere hayırlı olsun diyorum. Bu mutlu gönümüzde bizi yalnız bırakmayarak açılışımıza, Siverek Ticaret ve Sanayi Odasını Temsilen katılan  Mustafa Hakkı Bucak’a, Belediye Meclis Üyesi Ramazan Gülel’e ve ismini sayamadığım herkese çok teşekkür ediyorum”dedi
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 2 genç iş insanı ilçede bir ilki başararak, seyahat acentesi kurdu

Siverek ilçesinde taşımacılık ve değişik iş sahalarında yatırımlar yapan iş insanı Ramazan Seval ve Hakan Demirkan, ilçede ilki başararak seyahat Acentesi kurdu. Resmi tüm işlemleri ve izin belgelerini tamamlayan iş insanları, Laves Holiday Turizm ismi ile yurt içi ve yurt dışında vatandaşlara gezi, seyahat hizmeti verecek.

Siverek ekonomi ve Turizm’ine destek

Daha önce Siverek’ten gezi ve seyahat düzenlemek isteyen vatandaşlar, çevre illerde bulunan Acentelere başvurmak ve buralardan seyahatlere katılmak zorunda kalırken, Siverek’te açılan seyahat acentesi sayesinde ilçede gezi düzenlemek isteyen vatandaşlar rahatça ilçeden bu organizasyonlara katılabilecek.

‘Zorlu bir süreçten sonra tüm resmi evrakları tamamlayarak, Siverek’te resmi Seyahat Acentesi kurmanın sevincini yaşadıklarını’ söyleyen Ramazan Seval,”  Siverek Turizmine ve ekonomisine de büyük katkı sağlayacağına inandığım bu Acente tüm Sivereklilere hayırlı olsun diyorum. Bu mutlu gönümüzde bizi yalnız bırakmayarak açılışımıza, Siverek Ticaret ve Sanayi Odasını Temsilen katılan  Mustafa Hakkı Bucak’a, Belediye Meclis Üyesi Ramazan Gülel’e ve ismini sayamadığım herkese çok teşekkür ediyorum”dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.