Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te güpegündüz eve silahlı saldırı, o anlar güvenlik kamerasında

SİVEREK 28.02.2021 - 13:56, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te güpegündüz eve silahlı saldırı, o anlar güvenlik kamerasında

(Videolu)-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir ev, güpegündüz silahlı saldırıya uğradı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ! Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir ev, güpegündüz silahlı saldırıya uğradı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi Güney Mahallesinde bulunan bir eve kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi, şans eseri olayda yaralanan olmazken, saldırı anı bir evin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Olay; öğle saatlerinde ilçenin Güney mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Nusret K.ya ait eve silahla saldırı düzenlendi, saldırıda herhangi bir ölüm veya yaralanma olmazken, silahtan çıkan mermiler, evin altında bulunan bir işyerine isabet etti. Saldırıya uğrayan ev sahipleri olay yerine oplisi çağırırdı. İlçe Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri silahlı saldırı sonucu eve ve işyerine isabet eden mermi izleri ve boş kovanlar üzerinde inceleme başlattı. Polis ekipleri meydana gelen silahlı saldırı sonrasında olay yerinden kaçan kimliği belirsiz kişi ve kilerin belirlenmesi için geniş çaplı soruşturma başlattı. Olaylı ilgili soruşturma sürüyor.
(Videolu)-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir ev, güpegündüz silahlı saldırıya uğradı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ!

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir ev, güpegündüz silahlı saldırıya uğradı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi Güney Mahallesinde bulunan bir eve kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi, şans eseri olayda yaralanan olmazken, saldırı anı bir evin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay; öğle saatlerinde ilçenin Güney mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Nusret K.ya ait eve silahla saldırı düzenlendi, saldırıda herhangi bir ölüm veya yaralanma olmazken, silahtan çıkan mermiler, evin altında bulunan bir işyerine isabet etti. Saldırıya uğrayan ev sahipleri olay yerine oplisi çağırırdı. İlçe Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri silahlı saldırı sonucu eve ve işyerine isabet eden mermi izleri ve boş kovanlar üzerinde inceleme başlattı.

Polis ekipleri meydana gelen silahlı saldırı sonrasında olay yerinden kaçan kimliği belirsiz kişi ve kilerin belirlenmesi için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Olaylı ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.