Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te korkutan kaza, aynı aileden 5 yaralı

SİVEREK 25.12.2021 - 19:01, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te korkutan kaza, aynı aileden 5 yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 5 kişi yaralandı
HABERİN VİDEOSU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ... Kaza Siverek-Şanlıurfa karayolu 20’inci kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgilere ve iddiaya göre Şanlıurfa yönünden Siverek istikametine doğru seyir halinde olan sürücüsü öğrenilemeyen 27 P2676 plakalı otomobil, aynı istikamette seyir halinde bulunan bir TIR’a hafif çarptı, çarpma etkisiyle otomobil şarampolü yuvarlandı. Meydana gelen kazada aynı aileden Cuma B (53), Hatice B (51), Yonca B (27), Hüseyin B (26) ve Hasan B (16) yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan 112 Acil Ekipleri tarafından Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 5 kişi yaralandı

HABERİN VİDEOSU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ...

Kaza Siverek-Şanlıurfa karayolu 20’inci kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgilere ve iddiaya göre Şanlıurfa yönünden Siverek istikametine doğru seyir halinde olan sürücüsü öğrenilemeyen 27 P2676 plakalı otomobil, aynı istikamette seyir halinde bulunan bir TIR’a hafif çarptı, çarpma etkisiyle otomobil şarampolü yuvarlandı. Meydana gelen kazada aynı aileden Cuma B (53), Hatice B (51), Yonca B (27), Hüseyin B (26) ve Hasan B (16) yaralandı.

Yaralılar olay yerine çağrılan 112 Acil Ekipleri tarafından Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.