Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te öğrencilerden muhteşem görsel

SİVEREK 28.10.2021 - 12:06, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te öğrencilerden muhteşem görsel

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 900 öğrenci, 29 Ekim Cumhuriyetin kuruluşunun 98’inci yılını ay yıldızlık koreografi görseliyle kutladı.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesinde okuyan 900 öğrenci, Cumhuriyetin kuruluşunun 98’inci yıl dönümü dolaysıyla, okul bahçesinde bir araya gelerek,  ay yıldız ile Cumhuriyet’in 98’inci yılı koreografisini yaptı. 10’uncu Yıl  ve Dombra marşlarıyla yaklaşık 10 dakika süren çalışma renkli görüntülere sahne oldu. O anları Haber Siverek ekibi takip etti. Haber Siverek 'e açıklamalarda bulunan Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi Beden öğretmeni Volkan Aydın yaptığı açıklamada,” 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı önemini çocuklara yaşatmak için böyle bir etkinlik düzenledik. Bu etkinliğe 900 öğrencimiz katıldı. Çok güzel bir çalışma ortaya çıktı ve çocuklar bugünün önemini çok daha iyi kavradı.  Bu güzel etkinliğe katkı sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi Dokuzuncu sınıf öğrencisi Nisa Nur Arpacık,” Öğretmen ve arkadaşlarımızla çok güzel bir çalışma ortaya koyduk, bu çalışmanın içinde olmak beni gururlandırdı. Bayrağımızı, şehitlerimizi anmak çok önemlidir, bizde bugün bunu yaparak, bayrağımıza ve şehitlerimize sahip çıktığımızı ve çıkacağımızı göstermek istedik” diye konuştu
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 900 öğrenci, 29 Ekim Cumhuriyetin kuruluşunun 98’inci yılını ay yıldızlık koreografi görseliyle kutladı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesinde okuyan 900 öğrenci, Cumhuriyetin kuruluşunun 98’inci yıl dönümü dolaysıyla, okul bahçesinde bir araya gelerek,  ay yıldız ile Cumhuriyet’in 98’inci yılı koreografisini yaptı. 10’uncu Yıl  ve Dombra marşlarıyla yaklaşık 10 dakika süren çalışma renkli görüntülere sahne oldu. O anları Haber Siverek ekibi takip etti.

Haber Siverek 'e açıklamalarda bulunan Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi Beden öğretmeni Volkan Aydın yaptığı açıklamada,” 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı önemini çocuklara yaşatmak için böyle bir etkinlik düzenledik. Bu etkinliğe 900 öğrencimiz katıldı. Çok güzel bir çalışma ortaya çıktı ve çocuklar bugünün önemini çok daha iyi kavradı.  Bu güzel etkinliğe katkı sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi

Dokuzuncu sınıf öğrencisi Nisa Nur Arpacık,” Öğretmen ve arkadaşlarımızla çok güzel bir çalışma ortaya koyduk, bu çalışmanın içinde olmak beni gururlandırdı. Bayrağımızı, şehitlerimizi anmak çok önemlidir, bizde bugün bunu yaparak, bayrağımıza ve şehitlerimize sahip çıktığımızı ve çıkacağımızı göstermek istedik” diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.