Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te öğretmenlere otomobil çarptı; O anlar güvelik kamerasında

SİVEREK 01.11.2022 - 14:52, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te öğretmenlere otomobil çarptı; O anlar güvelik kamerasında

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kaldırımda yürüyen 2 öğretmene otomobil çarptı, kazada her 2 öğretmen ağır yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... Kaza dün akşam saatlerinde Bahri Karakeçili Caddesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre V.K’nin kullandığı 06 VS 5384 Plakalı otomobil sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırımında yürüyen Gökhan Y ve İsmet S’ye çarptıktan sonra kaldırımda park halindeki başka bir otomobili çarptı. Hızını alamayan otomobil yol kenarında bulunan ağaca çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle öğretmen oldukları öğrenilen Gükhan Y ve İsmet Savrularak metrelerce yerde süreklindiler. Yaralılar, olay yerine sevk edilen Ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan ilk müdahale sonrası yaralılar, durumlarının ağır olması nedeniyle Şanlıurfa’ya kaldırıldı. Kaza anları ise cadde üzerinde bulunan bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kaza olan caddede arabaların hız yapması nedeniyle sık sık kazaların yaşandığını belirten esnaflar, arabaların hızlarının düşürülmesi için yetkililerin yolda çalışma yapmalarını istedi.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kaldırımda yürüyen 2 öğretmene otomobil çarptı, kazada her 2 öğretmen ağır yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Kaza dün akşam saatlerinde Bahri Karakeçili Caddesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre V.K’nin kullandığı 06 VS 5384 Plakalı otomobil sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırımında yürüyen Gökhan Y ve İsmet S’ye çarptıktan sonra kaldırımda park halindeki başka bir otomobili çarptı. Hızını alamayan otomobil yol kenarında bulunan ağaca çarparak durabildi.

Çarpmanın etkisiyle öğretmen oldukları öğrenilen Gükhan Y ve İsmet Savrularak metrelerce yerde süreklindiler.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen Ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan ilk müdahale sonrası yaralılar, durumlarının ağır olması nedeniyle Şanlıurfa’ya kaldırıldı.

Kaza anları ise cadde üzerinde bulunan bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaza olan caddede arabaların hız yapması nedeniyle sık sık kazaların yaşandığını belirten esnaflar, arabaların hızlarının düşürülmesi için yetkililerin yolda çalışma yapmalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.