Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te örnek at arabacı

SİVEREK 10.11.2022 - 13:59, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te örnek at arabacı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde at arabasının kırmızı ışıkta bekleme anı kameralara yansıdı.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... Siverek Yenişehir Mahallesi’nde bir kişinin üzerinde bulunduğu at arabasının kırmızı ışıkta otomobiller arasında beklemesi dikkat çekti. Kırmızı ışıkta tıpkı otomobil gibi bekleyen at arabası yeşil ışığın yanmasıyla beraber tekrar yoluna devam etmesi. At arabasının kırmızı ışıkta beklemesi ve yeşil ışıkta yoluna devam etme anı vatandaşlar tarafından kamerayla kaydedildi.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde at arabasının kırmızı ışıkta bekleme anı kameralara yansıdı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Siverek Yenişehir Mahallesi’nde bir kişinin üzerinde bulunduğu at arabasının kırmızı ışıkta otomobiller arasında beklemesi dikkat çekti. Kırmızı ışıkta tıpkı otomobil gibi bekleyen at arabası yeşil ışığın yanmasıyla beraber tekrar yoluna devam etmesi.

At arabasının kırmızı ışıkta beklemesi ve yeşil ışıkta yoluna devam etme anı vatandaşlar tarafından kamerayla kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.