Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te Otomobil Dereye Uçtu: 1 Kişi Yaralı

01.01.2019 - 12:26, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te Otomobil Dereye Uçtu: 1 Kişi Yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde beton yolun buzlanması nedeniyle otomobil üç metrelik dereye uçtu, bir kişi hafif yaralandı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde beton yolun buzlanması nedeniyle otomobil üç metrelik dereye uçtu, bir kişi hafif yaralandı. Kaza sabah saatlerinde İlçe merkezine 35 kilometre uzaklıkta bulunan Narlıkaya kırsal mahallesi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Bahri K. yönetimindeki 02 AH 474 plakalı otomobil, Narlıkaya’dan Siverek istikametine doğru giderken, köyün girişinde buzlanan beton yol nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek, korkulukları olmayan dereye uçtu. Şans eseri arabada bulunan dört kişi ölümden dönerken, ismi öğrenilemeyen bir kişi hafif yaralandı. Yaralı vatandaşlar kendi imkânlarıyla Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı Mahalle girişinde arabanın dereye uçtuğunu gören, mahalle sakinleri arabada bulunan kişileri arabadan çıkarırken, dere üzerinden geçen köprüde korkulukların olmaması yüzünden devamlı, bu mevkide arabaların dereye uçtuğunu iddia ederek, tepki gösterdi. Narlıkaya Mahallesi sakinlerinden Halil Gelan,”Yolumuz beton yol olduğu için, yağmurlarda buzlama oluyor, buzlama olmasından dolayı sık sık kazalar yaşanıyor. Köprümüzde korkuluk yapılmadığı için, buzlanan yolda arabalar maalesef dereye uçuyor, işte şimdide bir araba yine dereye uçtu. Allah’ta ciddi yaralı ve ölü yok. Biz ne kadar yetkililere söyledikse de köprünün korkuluklarını yapmadılar. Büyüklerimizden ricamız bu korkulukların yapılması. İlen birinin canına mal olduktan sonramı yapılacak. Çünkü burası çok tehlikeli bir nokta” dedi Araba olay yerine çağrılan çekiciyle dereden kurtarıldı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde beton yolun buzlanması nedeniyle otomobil üç metrelik dereye uçtu, bir kişi hafif yaralandı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde beton yolun buzlanması nedeniyle otomobil üç metrelik dereye uçtu, bir kişi hafif yaralandı. Kaza sabah saatlerinde İlçe merkezine 35 kilometre uzaklıkta bulunan Narlıkaya kırsal mahallesi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Bahri K. yönetimindeki 02 AH 474 plakalı otomobil, Narlıkaya’dan Siverek istikametine doğru giderken, köyün girişinde buzlanan beton yol nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek, korkulukları olmayan dereye uçtu. Şans eseri arabada bulunan dört kişi ölümden dönerken, ismi öğrenilemeyen bir kişi hafif yaralandı. Yaralı vatandaşlar kendi imkânlarıyla Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı

Mahalle girişinde arabanın dereye uçtuğunu gören, mahalle sakinleri arabada bulunan kişileri arabadan çıkarırken, dere üzerinden geçen köprüde korkulukların olmaması yüzünden devamlı, bu mevkide arabaların dereye uçtuğunu iddia ederek, tepki gösterdi.

Narlıkaya Mahallesi sakinlerinden Halil Gelan,”Yolumuz beton yol olduğu için, yağmurlarda buzlama oluyor, buzlama olmasından dolayı sık sık kazalar yaşanıyor. Köprümüzde korkuluk yapılmadığı için, buzlanan yolda arabalar maalesef dereye uçuyor, işte şimdide bir araba yine dereye uçtu. Allah’ta ciddi yaralı ve ölü yok. Biz ne kadar yetkililere söyledikse de köprünün korkuluklarını yapmadılar. Büyüklerimizden ricamız bu korkulukların yapılması. İlen birinin canına mal olduktan sonramı yapılacak. Çünkü burası çok tehlikeli bir nokta” dedi

Araba olay yerine çağrılan çekiciyle dereden kurtarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.