Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te Şarampole Devrilen Otomobil Vinçle Kurtarıldı

01.01.2019 - 19:43, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te Şarampole Devrilen Otomobil Vinçle Kurtarıldı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yolun buzlanması nedeniyle yoldan çıkan otomobil vinç yardımıyla kurtarıldı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yolun buzlanması nedeniyle yoldan çıkan otomobil vinç yardımıyla kurtarıldı. İlçede son günlerde etkili olan kar, yağış ve soğuk hava hayatı olumsuz yönde etkilerken, buzlanan yollar birçok kazaya davetiye çıkarıyor. İlçe kırsalında sabah saatlerinde yolların buzlanma nedeniyle birçok maddi hasarlı kaza meydana gelirken, buz pistine dönen beton yollarda ilerleyemeyen araçlar şarampole devriliyor. Yolun buz pistine dönüp şarampole devrilen bir otomobilin vinçle kurtarılma anı bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydetti.  Abdulkerim Y. Ait 29 ABB 896 plakalı otomobil, Büyükyakıtlı kırsal mahallesi yakınlarında buzlanma nedeniyle sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Olay yerine vinç çağrılarak, yoldan çıkan otomobil halat yardımıyla kurtarıldı. O anlar bir vatandaşın cep telefonuna saniye saniye kaydedildi. Kazada ölen veya yaralanan olmazken, otomobildekilerin taziyeye gittikleri öğrenildi.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yolun buzlanması nedeniyle yoldan çıkan otomobil vinç yardımıyla kurtarıldı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yolun buzlanması nedeniyle yoldan çıkan otomobil vinç yardımıyla kurtarıldı.

İlçede son günlerde etkili olan kar, yağış ve soğuk hava hayatı olumsuz yönde etkilerken, buzlanan yollar birçok kazaya davetiye çıkarıyor. İlçe kırsalında sabah saatlerinde yolların buzlanma nedeniyle birçok maddi hasarlı kaza meydana gelirken, buz pistine dönen beton yollarda ilerleyemeyen araçlar şarampole devriliyor.

Yolun buz pistine dönüp şarampole devrilen bir otomobilin vinçle kurtarılma anı bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydetti.  Abdulkerim Y. Ait 29 ABB 896 plakalı otomobil, Büyükyakıtlı kırsal mahallesi yakınlarında buzlanma nedeniyle sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Olay yerine vinç çağrılarak, yoldan çıkan otomobil halat yardımıyla kurtarıldı. O anlar bir vatandaşın cep telefonuna saniye saniye kaydedildi. Kazada ölen veya yaralanan olmazken, otomobildekilerin taziyeye gittikleri öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.