Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te şiddetli fırtına ağaçları devirdi

SİVEREK 10.04.2018 - 13:44, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te şiddetli fırtına ağaçları devirdi

Siverek ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli fırtına hayatı olumsuz şekilde etkilerken, şiddetli fırtınaya dayanamayan ağaçlar devrildi, dalları kırıldı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli fırtına hayatı olumsuz şekilde etkilerken, şiddetli fırtınaya dayanamayan ağaçlar devrildi, dalları kırıldı. Siverek Halk Eğitim Merkezi bahçesinde bulunan yaklaşık 4 metrelik ağaç, rüzgârın şiddetine dayanamayarak devrildi, şans eseri çevrede kimsenin bulunmamasından dolayı herhangi bir yaralanma meydana gelmedi. Meteorolojinin günler öncesinde Siverek ve çevresi için yaşanabilecek olumsuz hava şartlarına karşı vatandaşları uyarmıştı. Öte yandan meteoroloji yetkilileri Siverek ve çevresinde, fırtınanın etkisinin yarına kadar devam edeceğini bildirdiler.
Siverek ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli fırtına hayatı olumsuz şekilde etkilerken, şiddetli fırtınaya dayanamayan ağaçlar devrildi, dalları kırıldı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli fırtına hayatı olumsuz şekilde etkilerken, şiddetli fırtınaya dayanamayan ağaçlar devrildi, dalları kırıldı.

Siverek Halk Eğitim Merkezi bahçesinde bulunan yaklaşık 4 metrelik ağaç, rüzgârın şiddetine dayanamayarak devrildi, şans eseri çevrede kimsenin bulunmamasından dolayı herhangi bir yaralanma meydana gelmedi.

Meteorolojinin günler öncesinde Siverek ve çevresi için yaşanabilecek olumsuz hava şartlarına karşı vatandaşları uyarmıştı. Öte yandan meteoroloji yetkilileri Siverek ve çevresinde, fırtınanın etkisinin yarına kadar devam edeceğini bildirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.