Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te silahlı kavga: 1 ölü 1 yaralı

06.04.2021 - 11:54, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te silahlı kavga: 1 ölü 1 yaralı

(Videolu)-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ! Olay sabah saatlerinde ilçenin Kale Mahallesi Gerger Caddesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Selim Ü. Berberde tıraş olduğu sırada kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Olayda Selim Ü. Hayatını kaybederken, Ali Ü. Ağır yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çağrılan polis ve 112 sağlık ekiplerince yaralı olan Ali Ü. Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri silahlı saldırıyı gerçekleştiren kimliği belirsiz kişi ve kişilerin tespiti için geniş çaplı çalışma başlatırken, olay yeri ve hastaneye çok sayıda polis ve özel hareket timleri sevk edildi. Jandarma ekipleri de silahlı saldırıyı gerçekleştiren şahısların kaçış istikametlerinde bulunan uygulama noktalarında arama çalışması başlattı.
(Videolu)-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ!

Olay sabah saatlerinde ilçenin Kale Mahallesi Gerger Caddesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Selim Ü. Berberde tıraş olduğu sırada kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Olayda Selim Ü. Hayatını kaybederken, Ali Ü. Ağır yaralandı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çağrılan polis ve 112 sağlık ekiplerince yaralı olan Ali Ü. Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri silahlı saldırıyı gerçekleştiren kimliği belirsiz kişi ve kişilerin tespiti için geniş çaplı çalışma başlatırken, olay yeri ve hastaneye çok sayıda polis ve özel hareket timleri sevk edildi.

Jandarma ekipleri de silahlı saldırıyı gerçekleştiren şahısların kaçış istikametlerinde bulunan uygulama noktalarında arama çalışması başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.