Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te Soba Satışları Başladı

01.11.2018 - 23:28, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te Soba Satışları Başladı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, soğukların başlamasıyla soba satışları başladı.
 Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, soğukların başlamasıyla soba satışları başladı.     Tüm yurtta olduğu gibi Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde başlayan soğuklar nedeniyle özelikle kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlar, soğuk kış günlerinde ısınmak için sobalara rağbet etmeye devam ediyor. Doğalgaz ve Elektrik fiyatlarının yüksek olmasından dolayı ilçe merkezinde yaşayan vatandaşlarında rağbet ettiği soba satışları, esnafın yüzünü güldürdü. Babasının mesleğine devam ettirmek için 10 yıldır babasının yanında çıraklık yapan Muhammed Enes Geçkin, "Babamın mesleğini devam ettirmek için, babamın yanında 10 yıldır çıraklık yapıyorum. Doğal gaz bizim mesleğe zarar veriyor, doğal gaz olmasaydı bizim mesleğe daha fazla rağbet olurdu. Bu meslek hiç ölmeyen bir meslektir" dedi. Haber: Harun Yağma / Şeyhmuş Karadaş 
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, soğukların başlamasıyla soba satışları başladı.

 Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, soğukların başlamasıyla soba satışları başladı.  
  Tüm yurtta olduğu gibi Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde başlayan soğuklar nedeniyle özelikle kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlar, soğuk kış günlerinde ısınmak için sobalara rağbet etmeye devam ediyor. Doğalgaz ve Elektrik fiyatlarının yüksek olmasından dolayı ilçe merkezinde yaşayan vatandaşlarında rağbet ettiği soba satışları, esnafın yüzünü güldürdü. Babasının mesleğine devam ettirmek için 10 yıldır babasının yanında çıraklık yapan Muhammed Enes Geçkin, "Babamın mesleğini devam ettirmek için, babamın yanında 10 yıldır çıraklık yapıyorum. Doğal gaz bizim mesleğe zarar veriyor, doğal gaz olmasaydı bizim mesleğe daha fazla rağbet olurdu. Bu meslek hiç ölmeyen bir meslektir" dedi.

Haber: Harun Yağma / Şeyhmuş Karadaş 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.