Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te traktör ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 4 yaralı

SİVEREK 18.11.2021 - 18:30, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te traktör ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 4 yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde traktör ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada 4 kişi hafif yaralandı.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde traktör ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Kaza akşam saatlerinde İlçenin Esmerçayır Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre sürücüleri öğrenilemeyen traktör ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada B.Y, N.Ç, H.Ç ve Z.Y’ yaralanırken,  traktör ikiye ayrıldı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde traktör ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada 4 kişi hafif yaralandı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde traktör ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza akşam saatlerinde İlçenin Esmerçayır Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre sürücüleri öğrenilemeyen traktör ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada B.Y, N.Ç, H.Ç ve Z.Y’ yaralanırken,  traktör ikiye ayrıldı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.