Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te yine silahlar konuştu: 1'i ağır 2 yaralı

SİVEREK 17.11.2022 - 00:42, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te yine silahlar konuştu: 1'i ağır 2 yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada biri ağır 2 kişi yaralandı.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... Olay ilçenin Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan bir kıraathanede meydana geldi. Alınan bilgiler göre henüz nedeni öğrenilemeyen bir nedenden dolayı 2 grup arasında tartışma çıktı, tartışma kısa sürede silahlarından kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada kim veya kimler tarafından ateşlendiği henüz tespit edilmeyen silahtan çıkan mermilerle Y.B ve S.Y. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, Y.B. nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis olay sonrası kaçan saldırgan veya saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada biri ağır 2 kişi yaralandı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Olay ilçenin Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan bir kıraathanede meydana geldi. Alınan bilgiler göre henüz nedeni öğrenilemeyen bir nedenden dolayı 2 grup arasında tartışma çıktı, tartışma kısa sürede silahlarından kullanıldığı kavgaya dönüştü.

Kavgada kim veya kimler tarafından ateşlendiği henüz tespit edilmeyen silahtan çıkan mermilerle Y.B ve S.Y. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, Y.B. nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis olay sonrası kaçan saldırgan veya saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.