Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’ten Türkiye’nin birçok tarihi ve kültürel yerlerine turlar devam ediyor

SİVEREK 24.11.2021 - 11:11, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’ten Türkiye’nin birçok tarihi ve kültürel yerlerine turlar devam ediyor

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinden Türkiye’nin birçok tarihi ve kültürel yerlerine tur düzenleyen Laves Holıday Turizm ilgi odağı oldu.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinden Türkiye’nin birçok tarihi ve kültürel yerlerine tur düzenleyen Laves Holıday Turizm ilgi odağı oldu. Geçtiğimiz günlerde genç girişimci Ramazan Seval tarafından resmi tüm işlemleri tamamlanarak İlçede tek olma özeliğine taşıyan Kültür ve Turizm bakanlığı Seyahat acentesi TURSAB Belgeli Laves Holıday Turizm, Tarihi ve kültürel yerleri görmek, stres atmak isteyen vatandaşların gönül rahatlığıyla başvurdukları gezi acentesi oldu. Haftanın değişik günlerinde düzenli olarak yapılan gezi organizasyonları ile gezi severler eğlenerek, tarihi, sanatı, gurme lezzetleri bir arada bulma fırsatı yakalıyor. Son model araçlar ile yapılan yolculuklarda, yani arkadaşlıklar ve farklı kültürlerle tanışma fırsatı bulan gezi severler bu sayede güzel zaman geçiriyor. Laves Holıday Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Seval,’ Kendilerini tercih eden vatandaşlara teşekkür ederek, gezi ve yolculuklarda güvenilir adresten vazgeçmeyenleri tebrik etti.” Ramazan Seval,” Laves Holıday Turizm Siverek’in öz kaynaklarıyla kurulmuş bir seyahat acentesidir. Gezi turları yanında, Büromuzdan güvenilir ve rahatlıkla otobüs ve uçak biletleri de temin edilebilir.” Merdiven altı veya Siverekli olmayan acentelere güvenmeyin Son zamanlarda sosyal medya veya çevre illerden bazı acentelerle işbirliği yaparak, güvensiz yolculuk ve geziler düzenleyen kişilere itibar edilmemesi gerektiğini vurgulayan Seval,” Biz Laves Holıday Turizm olarak, gerek gezi, gerek yolculuk, gerek organizasyonlarda halkımızın istediği tüm çalışmalarda yasal ve kurallarına uygun olarak gerekli hizmeti veriyoruz, vatandaşlarımızdan ricamız, mağdur olmak istemiyorlarsa sosyal medya üzerinden veya merdiven altı çalışmalarla bizi taklit ederek gezi organize etmeye çalışanlara aldanmamalarıdır. Siverek’te tek resmi evraklı gezi turu biziz ve tüm gezilerimiz, kurallar çerçevesinde, sigortalı olarak yapılıyor. Bu konuda bize gönül rahatlığıyla güvenen ve gezilerimize katılan herkese teşekkür ediyoruz, herkesi büromuza bir çay içmeye davet ediyoruz “dedi
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinden Türkiye’nin birçok tarihi ve kültürel yerlerine tur düzenleyen Laves Holıday Turizm ilgi odağı oldu.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinden Türkiye’nin birçok tarihi ve kültürel yerlerine tur düzenleyen Laves Holıday Turizm ilgi odağı oldu.

Geçtiğimiz günlerde genç girişimci Ramazan Seval tarafından resmi tüm işlemleri tamamlanarak İlçede tek olma özeliğine taşıyan Kültür ve Turizm bakanlığı Seyahat acentesi TURSAB Belgeli Laves Holıday Turizm, Tarihi ve kültürel yerleri görmek, stres atmak isteyen vatandaşların gönül rahatlığıyla başvurdukları gezi acentesi oldu.

Haftanın değişik günlerinde düzenli olarak yapılan gezi organizasyonları ile gezi severler eğlenerek, tarihi, sanatı, gurme lezzetleri bir arada bulma fırsatı yakalıyor. Son model araçlar ile yapılan yolculuklarda, yani arkadaşlıklar ve farklı kültürlerle tanışma fırsatı bulan gezi severler bu sayede güzel zaman geçiriyor.

Laves Holıday Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Seval,’ Kendilerini tercih eden vatandaşlara teşekkür ederek, gezi ve yolculuklarda güvenilir adresten vazgeçmeyenleri tebrik etti.” Ramazan Seval,” Laves Holıday Turizm Siverek’in öz kaynaklarıyla kurulmuş bir seyahat acentesidir. Gezi turları yanında, Büromuzdan güvenilir ve rahatlıkla otobüs ve uçak biletleri de temin edilebilir.”

Merdiven altı veya Siverekli olmayan acentelere güvenmeyin

Son zamanlarda sosyal medya veya çevre illerden bazı acentelerle işbirliği yaparak, güvensiz yolculuk ve geziler düzenleyen kişilere itibar edilmemesi gerektiğini vurgulayan Seval,” Biz Laves Holıday Turizm olarak, gerek gezi, gerek yolculuk, gerek organizasyonlarda halkımızın istediği tüm çalışmalarda yasal ve kurallarına uygun olarak gerekli hizmeti veriyoruz, vatandaşlarımızdan ricamız, mağdur olmak istemiyorlarsa sosyal medya üzerinden veya merdiven altı çalışmalarla bizi taklit ederek gezi organize etmeye çalışanlara aldanmamalarıdır. Siverek’te tek resmi evraklı gezi turu biziz ve tüm gezilerimiz, kurallar çerçevesinde, sigortalı olarak yapılıyor. Bu konuda bize gönül rahatlığıyla güvenen ve gezilerimize katılan herkese teşekkür ediyoruz, herkesi büromuza bir çay içmeye davet ediyoruz “dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.