Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverekli genç bıçaklanarak öldürüldü

SİVEREK 26.05.2021 - 00:28, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverekli genç bıçaklanarak öldürüldü

Antalya'nın Alanya ilçesinde trafikte yol verme meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada bir kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.
Olay, akşam saatlerinde Alanya'nın Dinek Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere, Antalya'nın Alanya ilçesinde uzun süredir turizm sektöründe çalışan Nihat Y.  (28), İbrahim Halil Y. (34) ve Hasan Y.,  07 HYB 63 plakalı hafif ticari araçları ile evlerine giderken yolda asker uğurlama konvoyu ile karşılaştı. İddiaya göre hafif ticari araçtakilerle asker uğurlama konvoyunda bulunan araç ve motosiklet sürücüleri arasında yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Konvoyda bulunan yaklaşık 15 kişilik grup, bıçak ve sopalarla hafif ticari araçta bulunanlara saldırdı. Olayda, İbrahim Halil Y.ve Nihat Y. aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan İbrahim Halil Y.,  burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, olayla ilgili 15 kişiyi gözaltına aldı. Vefat eden Y.'nin, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı Bucak (Beğdeş) kırsal Mahallesinden olduğu ve cenazesinin Siverek'e getirileceği öğrenildi.
Antalya'nın Alanya ilçesinde trafikte yol verme meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada bir kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Alanya'nın Dinek Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere, Antalya'nın Alanya ilçesinde uzun süredir turizm sektöründe çalışan Nihat Y.  (28), İbrahim Halil Y. (34) ve Hasan Y.,  07 HYB 63 plakalı hafif ticari araçları ile evlerine giderken yolda asker uğurlama konvoyu ile karşılaştı.

İddiaya göre hafif ticari araçtakilerle asker uğurlama konvoyunda bulunan araç ve motosiklet sürücüleri arasında yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Konvoyda bulunan yaklaşık 15 kişilik grup, bıçak ve sopalarla hafif ticari araçta bulunanlara saldırdı.

Olayda, İbrahim Halil Y.ve Nihat Y. aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan İbrahim Halil Y.,  burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis, olayla ilgili 15 kişiyi gözaltına aldı.

Vefat eden Y.'nin, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı Bucak (Beğdeş) kırsal Mahallesinden olduğu ve cenazesinin Siverek'e getirileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.