Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverekli güvercin tutkunları, başarılara doymuyor

SİVEREK 08.11.2022 - 14:51, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverekli güvercin tutkunları, başarılara doymuyor

Silivri’de gerçekleştirilen güvercin uçurtma yarışında Siverekli, güvercin severler dereceye girdi.
İstanbul Güvercin Federasyonu tarafından düzenlenen İstanbul Kral Kupası 2022-2023 Ozan Çimen Sezonunda, yurdun dört bir yanından güvercin severler yarışıyor. Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinden Klasmanında rakipleriyle yarışan Siverekli iş insanı Fahri Yeşilyaprak ve Mehmet Konak'ın uçurmuş olduğu yavru kuş 934 puan alarak dereceye girerek 2. oldu. Siverekli kuş severleri gururlandıran Yeşilyaprak,” Tüm Siverekli kuş severler adına yarıştığını ve bu başarıyı elde ettiğini’ belirtti.
Silivri’de gerçekleştirilen güvercin uçurtma yarışında Siverekli, güvercin severler dereceye girdi.

İstanbul Güvercin Federasyonu tarafından düzenlenen İstanbul Kral Kupası 2022-2023 Ozan Çimen Sezonunda, yurdun dört bir yanından güvercin severler yarışıyor. Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinden Klasmanında rakipleriyle yarışan Siverekli iş insanı Fahri Yeşilyaprak ve Mehmet Konak'ın uçurmuş olduğu yavru kuş 934 puan alarak dereceye girerek 2. oldu.

Siverekli kuş severleri gururlandıran Yeşilyaprak,” Tüm Siverekli kuş severler adına yarıştığını ve bu başarıyı elde ettiğini’ belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.