Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Sivil-Der'den 24 Kasım öğretmenler gününde anlamlı ziyaret

SİVEREK 24.11.2022 - 15:07, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Sivil-Der'den 24 Kasım öğretmenler gününde anlamlı ziyaret

Siverek’i il Yapma Derneği ile Fırat Gezginler Kulübü üyeleri 24 Kasım Öğretmenler günü dolaysıyla Şehit Necmettin Yılmaz ilk ve ortaokulunda görev yapan öğretmenleri ziyaret etti.
  Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler günü çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Siverek’i İl Yapma Derneği ve Fırat Gezginler Kulübü üyeleri 2017 yılında PKK terör örgütü tarafından şehit edilen, şehit öğretmen Necmettin Yılmaz’ın isminin verildiği okulu ziyaret ederek, burada görev yapan öğretmenlere karanfiller dağıttı, öğretmenler gününü kutladı.   Şehit Necmettin Yılmaz anısına yapılan köşeye de karanfiller koyan dernek üyeleri, şehidi yad etti.   ‘Öğretmenler günü dolaysıyla bugün Şehit Necmettin Yılmaz’ın isminin verildiği okulu ziyarete geldiklerini’ belirten Sivil-Der Başkanı Ayhan Ekinci,” Bizin için bu okulun çok anlam ve önemi var. Şehit olan Necmettin Yılmaz hocamızın adının verildiği okuldur bu ve bizde, bu özel günde burada görev yapan öğretmenlerimizi ziyaret etmek istedik. Buradan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü de kutuluyorum” dedi Bu anlamlı günde Fırat Gezginler Kulübü ve Sivil-Der olarak şehit Necmettin Yılmaz okulunu ziyaret ettiklerini belirten Ferit Akçalı, Tüm öğretmenler gününü kutladı
Siverek’i il Yapma Derneği ile Fırat Gezginler Kulübü üyeleri 24 Kasım Öğretmenler günü dolaysıyla Şehit Necmettin Yılmaz ilk ve ortaokulunda görev yapan öğretmenleri ziyaret etti.

  Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler günü çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Siverek’i İl Yapma Derneği ve Fırat Gezginler Kulübü üyeleri 2017 yılında PKK terör örgütü tarafından şehit edilen, şehit öğretmen Necmettin Yılmaz’ın isminin verildiği okulu ziyaret ederek, burada görev yapan öğretmenlere karanfiller dağıttı, öğretmenler gününü kutladı.

  Şehit Necmettin Yılmaz anısına yapılan köşeye de karanfiller koyan dernek üyeleri, şehidi yad etti.

  ‘Öğretmenler günü dolaysıyla bugün Şehit Necmettin Yılmaz’ın isminin verildiği okulu ziyarete geldiklerini’ belirten Sivil-Der Başkanı Ayhan Ekinci,” Bizin için bu okulun çok anlam ve önemi var. Şehit olan Necmettin Yılmaz hocamızın adının verildiği okuldur bu ve bizde, bu özel günde burada görev yapan öğretmenlerimizi ziyaret etmek istedik. Buradan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü de kutuluyorum” dedi

Bu anlamlı günde Fırat Gezginler Kulübü ve Sivil-Der olarak şehit Necmettin Yılmaz okulunu ziyaret ettiklerini belirten Ferit Akçalı, Tüm öğretmenler gününü kutladı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.