Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Sonunda Buda Oldu: Tarladaki Mısır’ı Çaldılar

GÜNCEL 07.11.2021 - 23:36, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Sonunda Buda Oldu: Tarladaki Mısır’ı Çaldılar

Hırsızlar hasat edilmeyi bekleyen bir ton mısırı çalarak kayıplara karıştı.
Alınan bilgilere göre Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce Ahmet A'ya ait halen tarlada kökünde olan mısırı koparıp kayıplara karıştı. Çiftçi Ahmet A. yaptığı açıklamada, ' Böyle birşeyi ilk kez görüyorum. Mısır hasadına bir hafta kala kimliği belirsiz kişiler tarlama gelerek bir tondan fazla mısırımı kopararak kayıplara karıştı. Böyle birşeyi ilkkez gördüm, yapan kişi veya kişiler hakkında davacı olacağım' dedi
Hırsızlar hasat edilmeyi bekleyen bir ton mısırı çalarak kayıplara karıştı.

Alınan bilgilere göre Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce Ahmet A'ya ait halen tarlada kökünde olan mısırı koparıp kayıplara karıştı.
Çiftçi Ahmet A. yaptığı açıklamada, ' Böyle birşeyi ilk kez görüyorum. Mısır hasadına bir hafta kala kimliği belirsiz kişiler tarlama gelerek bir tondan fazla mısırımı kopararak kayıplara karıştı. Böyle birşeyi ilkkez gördüm, yapan kişi veya kişiler hakkında davacı olacağım' dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.