Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Suriyeli 20 yaşındaki Şeyhmus ameliyat olmazsa gözlerini kaybedecek

10.02.2021 - 12:05, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Suriyeli 20 yaşındaki Şeyhmus ameliyat olmazsa gözlerini kaybedecek

Haber: Mevlüt Bayraktar-Suriye’nin Resulayn kentinde 8 yıl önce yaşanan iç savaşta amcasıyla birlikte kaçarak Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine yerleşen 20 yaşındaki Şeyhmus Ali amaliyat olmazsa gözlerini kaybedecek.
VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ Suriye’nin Resulayn kentinde 8 yıl önce yaşanan iç savaşta amcasıyla birlikte kaçarak Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine yerleşen 20 yaşındaki Şeyhmus Ali amaliyat olmazsa gözlerini kaybedecek.  İlçenin Hamidiye mahallesinde anne ve babası olmadığı için amcasının yardımıyla yaşamını sürdüren Suriyeli genç, 4 yıl önce başlayan ve gittikçe artan Gözlerindeki rahatsızlık ardından dışarı çıkamaz oldu, Şeyhmus Ali evde bulunan yeğenleri ve amcasının yardımıyla dışarı çıkarak ihtiyaçlarını karşılarken, gittikçe ağırlaşan hastalık nedeniyle gözlerini tamamen kaybetmekle karşı karşıya, genç ameliyat olmazsa gözlerini tamamen kaybedebilir. Genç yaşta gözlerimi kaybetmek istemiyorum Yaklaşık 4 yıldır gözlerindeki rahatsızlığın devam ettiğini söyleyen Şeymus Ali, ’’ Birçok defa hastanelerde tedavi amacıyla girişimlerde bulunduk, 4 yıldır tedavi için bekliyorum gözlerimdeki rahatsızlığım ilerleyince bir metre ötesini göremez ve gece yürüyemez hale geldim. Annem ve babam olmadığı için amcamla birlikte Suriye’deki iç savaştan kaçarak Siverek’e yerleştik, 8 yıldır amcamla kalıyorum gözlerimdeki Kornea hastalığıdır birkaç kez doktora başvurduk bir sonuç alamadık, özel hastanelerde büyük bir ücret isteyince tedavi olamadım, şuan gözlerimin rahatsızlığı ilerledi 20 yaşındayım gözlerimi kaybetmek istemiyorum, Suriyelerin babası olan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yardım bekliyorum’’ dedi Cumhurbaşkanımız bize yardımcı olsun 4 yıldır yeğeninin tedavisi için uğraştığını ifade eden Amca Behram Ali, ’’8 yıldır Siverek’te yaşamımızı sürdürüyoruz 4 yıldır yeğenimin gözlerindeki Kornea rahatsızdan dolayı görme kaybı yaşıyor, anne ve babası olmadığından dolayı ben kendimle birlikte iç savaştan birlikte geldik. Doktorlara tedavi için başvuru yaptık ama bir sonuç alamadık ilaç tedavisi de fayda etmedi, şuan gözlerini fark etmiyor gündüz bulanık gecede hiçbir şekilde yürüyemiyor ben kendisine destek oluyorum, genç olduğu için yeğenimin gözlerini kaybetmesini istemiyorum, özel hastanelerle görüştük 40 bin TL gibi bir ücret isteyince maddi gücüm olmadığı için karşılayamadım, devlet yetkilerinden Cumhurbaşkanından bizlere yardımcı olmasını istiyoruz’’ diye konuştu.
Haber: Mevlüt Bayraktar-Suriye’nin Resulayn kentinde 8 yıl önce yaşanan iç savaşta amcasıyla birlikte kaçarak Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine yerleşen 20 yaşındaki Şeyhmus Ali amaliyat olmazsa gözlerini kaybedecek.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

Suriye’nin Resulayn kentinde 8 yıl önce yaşanan iç savaşta amcasıyla birlikte kaçarak Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine yerleşen 20 yaşındaki Şeyhmus Ali amaliyat olmazsa gözlerini kaybedecek.

 İlçenin Hamidiye mahallesinde anne ve babası olmadığı için amcasının yardımıyla yaşamını sürdüren Suriyeli genç, 4 yıl önce başlayan ve gittikçe artan Gözlerindeki rahatsızlık ardından dışarı çıkamaz oldu, Şeyhmus Ali evde bulunan yeğenleri ve amcasının yardımıyla dışarı çıkarak ihtiyaçlarını karşılarken, gittikçe ağırlaşan hastalık nedeniyle gözlerini tamamen kaybetmekle karşı karşıya, genç ameliyat olmazsa gözlerini tamamen kaybedebilir.

Genç yaşta gözlerimi kaybetmek istemiyorum

Yaklaşık 4 yıldır gözlerindeki rahatsızlığın devam ettiğini söyleyen Şeymus Ali, ’’ Birçok defa hastanelerde tedavi amacıyla girişimlerde bulunduk, 4 yıldır tedavi için bekliyorum gözlerimdeki rahatsızlığım ilerleyince bir metre ötesini göremez ve gece yürüyemez hale geldim. Annem ve babam olmadığı için amcamla birlikte Suriye’deki iç savaştan kaçarak Siverek’e yerleştik, 8 yıldır amcamla kalıyorum gözlerimdeki Kornea hastalığıdır birkaç kez doktora başvurduk bir sonuç alamadık, özel hastanelerde büyük bir ücret isteyince tedavi olamadım, şuan gözlerimin rahatsızlığı ilerledi 20 yaşındayım gözlerimi kaybetmek istemiyorum, Suriyelerin babası olan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yardım bekliyorum’’ dedi

Cumhurbaşkanımız bize yardımcı olsun

4 yıldır yeğeninin tedavisi için uğraştığını ifade eden Amca Behram Ali, ’’8 yıldır Siverek’te yaşamımızı sürdürüyoruz 4 yıldır yeğenimin gözlerindeki Kornea rahatsızdan dolayı görme kaybı yaşıyor, anne ve babası olmadığından dolayı ben kendimle birlikte iç savaştan birlikte geldik. Doktorlara tedavi için başvuru yaptık ama bir sonuç alamadık ilaç tedavisi de fayda etmedi, şuan gözlerini fark etmiyor gündüz bulanık gecede hiçbir şekilde yürüyemiyor ben kendisine destek oluyorum, genç olduğu için yeğenimin gözlerini kaybetmesini istemiyorum, özel hastanelerle görüştük 40 bin TL gibi bir ücret isteyince maddi gücüm olmadığı için karşılayamadım, devlet yetkilerinden Cumhurbaşkanından bizlere yardımcı olmasını istiyoruz’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.