Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Takla Atan Otomobil Karşı Şeritteki Araçlara Çarptı:1 ölü

SİVEREK 03.03.2021 - 13:52, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Takla Atan Otomobil Karşı Şeritteki Araçlara Çarptı:1 ölü

(Güncellendi) Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybeden otomobil, karşı şeritte seyir halinde olan araçlara çarptı: Kazada bir kişi öldü bir kişi yaralandı
VİDEO İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybeden otomobil, karşı şeritte seyir halinde olan araçlara çarptı: Kazada bir kişi öldü bir kişi yaralandı Alınan bilgilere göre Siverek istikametinden Şanlıurfa yönüne seyir halinde olan Selahattin Akdemir yönetimindeki 70 EY 937 Golf markalı otomobil Ediz kırsal mahallesi yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çarptıktan sonra takla attı. Karşı şerite geçen otomobil, Şanlıurfa istikametinden Siverek yönüne seyir halinde bulunan Mehmet Eren yönetimindeki 34 GC 7396 plakalı Renault markalı otomobile yandan çarparak, Hasan Yıldızlar yönetimindeki 34 KL 3486 plakalı Mercedes markalı Tır’a çarparak durdu. Kaza takla atan otomobil sürücüsü Selahattin Akdemir ile birlikte, arabada bulunan Esat Atıcı yaralandı. hastaneye sevk edilen ve hayati tehlikesi bulunan  Esat Atıcı doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar 112 Acil ekipleri tarafından Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle Siverek-Şanlıurfa karayolu bir müddet ulaşıma kapanırken, jandarma başka bir kazanın olmaması için önlemler aldı. Kazaya karışan araçlar çekici ile olay yerinde kaldırıldıktan sonra, kara yolları ekiplerince karayolu temizlenerek, ulaşım kontrollü olarak tekrardan sağlandı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
(Güncellendi) Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybeden otomobil, karşı şeritte seyir halinde olan araçlara çarptı: Kazada bir kişi öldü bir kişi yaralandı

VİDEO İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybeden otomobil, karşı şeritte seyir halinde olan araçlara çarptı: Kazada bir kişi öldü bir kişi yaralandı

Alınan bilgilere göre Siverek istikametinden Şanlıurfa yönüne seyir halinde olan Selahattin Akdemir yönetimindeki 70 EY 937 Golf markalı otomobil Ediz kırsal mahallesi yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çarptıktan sonra takla attı. Karşı şerite geçen otomobil, Şanlıurfa istikametinden Siverek yönüne seyir halinde bulunan Mehmet Eren yönetimindeki 34 GC 7396 plakalı Renault markalı otomobile yandan çarparak, Hasan Yıldızlar yönetimindeki 34 KL 3486 plakalı Mercedes markalı Tır’a çarparak durdu. Kaza takla atan otomobil sürücüsü Selahattin Akdemir ile birlikte, arabada bulunan Esat Atıcı yaralandı.

hastaneye sevk edilen ve hayati tehlikesi bulunan  Esat Atıcı doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar 112 Acil ekipleri tarafından Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle Siverek-Şanlıurfa karayolu bir müddet ulaşıma kapanırken, jandarma başka bir kazanın olmaması için önlemler aldı.

Kazaya karışan araçlar çekici ile olay yerinde kaldırıldıktan sonra, kara yolları ekiplerince karayolu temizlenerek, ulaşım kontrollü olarak tekrardan sağlandı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.