Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Talasemi hastalarına moral

29.04.2021 - 11:53, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Talasemi hastalarına moral

Haber: Yusuf Öztepeli- Bir Damla Kan Talasemi Derneği, hastanede tedavi gören hastalara moral etkinliği düzenledi. Etkinlikte çocuklara palyaço ve maskotlar eşliğinde hediyeler dağıtıldı.
Bir Damla Kan Talasemi Derneği, hastanede tedavi gören hastalara moral etkinliği düzenledi. Etkinlikte çocuklara palyaço ve maskotlar eşliğinde hediyeler dağıtıldı. Genellikle Akdeniz bölgesinde görülen ve genetik faktörlerle, nesilden nesile geçebilen, halk arasında kansızlık hastalığı olarak da bilinen Talasemili çocuklara moral etkinliği düzenlendi.  Merkezi Şanlıurfa’da bulunan Bir Damla Kan Talasemi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Dizlek ve dernek gönüllüleri Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Talasemi hastası çocukları ziyaret ederek onlara çeşitli hediyeler verdi. Dizlek, hasta ve yakınlarıyla sohbet ederek sorun ve şikâyetlerini de dinledi. Amaçlarının 23 Nisan etkinlikleri kapsamında bir nebzede olsa çocuklara moral vermek olduğunu söyleyen Dizlek,” Bir Damla Kan Talasemi Derneği olarak ilimizde bulunan Talasemili çocuklara 23 Nisan etkinlikleri kapsamında moral vermektir. Tabi 23 Nisan coşkusu gibi olmasa da hastanede tedavi gören çocuklarımızı mutlu ettik. Bizde yarım gün olsa da bu değerli çocuklarımızın yanında olmak, onlarla güzel bir etkinlik gerçekleştirmek, bizi de çok mutlu etti. Allah’tan bu hastalarımızı şifalar diliyorum” dedi
Haber: Yusuf Öztepeli- Bir Damla Kan Talasemi Derneği, hastanede tedavi gören hastalara moral etkinliği düzenledi. Etkinlikte çocuklara palyaço ve maskotlar eşliğinde hediyeler dağıtıldı.

Bir Damla Kan Talasemi Derneği, hastanede tedavi gören hastalara moral etkinliği düzenledi. Etkinlikte çocuklara palyaço ve maskotlar eşliğinde hediyeler dağıtıldı.

Genellikle Akdeniz bölgesinde görülen ve genetik faktörlerle, nesilden nesile geçebilen, halk arasında kansızlık hastalığı olarak da bilinen Talasemili çocuklara moral etkinliği düzenlendi.  Merkezi Şanlıurfa’da bulunan Bir Damla Kan Talasemi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Dizlek ve dernek gönüllüleri Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Talasemi hastası çocukları ziyaret ederek onlara çeşitli hediyeler verdi. Dizlek, hasta ve yakınlarıyla sohbet ederek sorun ve şikâyetlerini de dinledi.

Amaçlarının 23 Nisan etkinlikleri kapsamında bir nebzede olsa çocuklara moral vermek olduğunu söyleyen Dizlek,” Bir Damla Kan Talasemi Derneği olarak ilimizde bulunan Talasemili çocuklara 23 Nisan etkinlikleri kapsamında moral vermektir. Tabi 23 Nisan coşkusu gibi olmasa da hastanede tedavi gören çocuklarımızı mutlu ettik. Bizde yarım gün olsa da bu değerli çocuklarımızın yanında olmak, onlarla güzel bir etkinlik gerçekleştirmek, bizi de çok mutlu etti. Allah’tan bu hastalarımızı şifalar diliyorum” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.