Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Toplum Refahı projesiyle Üstüntaş mahallesinde beton yol çalışması başlatıldı

SİVEREK 24.09.2021 - 09:47, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Toplum Refahı projesiyle Üstüntaş mahallesinde beton yol çalışması başlatıldı

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak tarafından hayata geçirilen ‘’Toplum Refahı projesi’’ kapsamında 3 kırsal mahallesinde çalışmalar tamamlanırken Üstüntaş kırsal mahallesinde beton yol çalışması başlatıldı.
Kırsal mahallelerde Engelli ve hasta vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak ve engelleri kaldırmak amacıyla başlatılan “Toplum Refahı” projesinde çalışmalar sürüyor. Narlıkaya, Kıyıcak ve Kalınağaç, mahallelerinde tamamlanan çalışmaların ardından Üstüntaş kırsal mahallesinde 2 engellisi olan Bayraktar ailesinin yolunda çalışmalar başlatıldı. 2 Çocuğunun engelli olması nedeniyle çok zorluk çektiklerini belirten Adil Bayraktar şunları kaydetti. “2 engelli çocuğum var yolumuz kötü durumdaydı hastaneye götürüp getirirken çok zorluk çekiyorduk, evde bakım hizmetleri de evde çocuklarımın tedavisini yapıyordu çok zorluk çektiğimiz için yolumuzun yapılmasından dolayı Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak’a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.’’ dedi. Başlatılan Toplum Refahı projesinin imkânlar ve bütçe durumuna göre sürdürüleceğini belirten Kırsal Hizmetler Müdürü Erkan Aslanparçası, “Toplum Refahı projesi kapsamında 3 kırsal mahallede çalışmalarımızı tamamladık, bugün de Üstüntaş kırsal mahallesinde 2 engellisi bulunan vatandaşımızın talebi üzerine proje kapsamında yollarını betonla kaplıyoruz. Projemiz imkânımız olduğu sürece bütçemiz el verdiği sürece devam edecektir.’’ diye konuştu.
Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak tarafından hayata geçirilen ‘’Toplum Refahı projesi’’ kapsamında 3 kırsal mahallesinde çalışmalar tamamlanırken Üstüntaş kırsal mahallesinde beton yol çalışması başlatıldı.

Kırsal mahallelerde Engelli ve hasta vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak ve engelleri kaldırmak amacıyla başlatılan “Toplum Refahı” projesinde çalışmalar sürüyor.

Narlıkaya, Kıyıcak ve Kalınağaç, mahallelerinde tamamlanan çalışmaların ardından Üstüntaş kırsal mahallesinde 2 engellisi olan Bayraktar ailesinin yolunda çalışmalar başlatıldı.

2 Çocuğunun engelli olması nedeniyle çok zorluk çektiklerini belirten Adil Bayraktar şunları kaydetti. “2 engelli çocuğum var yolumuz kötü durumdaydı hastaneye götürüp getirirken çok zorluk çekiyorduk, evde bakım hizmetleri de evde çocuklarımın tedavisini yapıyordu çok zorluk çektiğimiz için yolumuzun yapılmasından dolayı Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak’a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

Başlatılan Toplum Refahı projesinin imkânlar ve bütçe durumuna göre sürdürüleceğini belirten Kırsal Hizmetler Müdürü Erkan Aslanparçası, “Toplum Refahı projesi kapsamında 3 kırsal mahallede çalışmalarımızı tamamladık, bugün de Üstüntaş kırsal mahallesinde 2 engellisi bulunan vatandaşımızın talebi üzerine proje kapsamında yollarını betonla kaplıyoruz. Projemiz imkânımız olduğu sürece bütçemiz el verdiği sürece devam edecektir.’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.