Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Virajı alamayan otomobil, köprünün altına girdi: 3 yaralı

SİVEREK 17.12.2021 - 19:31, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Virajı alamayan otomobil, köprünün altına girdi: 3 yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde virajı alamayan otomobil, yoldan çıkarak köprünüm altına girdi. Kaza 3 kişi yaralandı.
Kaza Siverek-Çermik Karayolu Eskihan Kırsal Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen otomobil, Zenkçür Köprüsüne varmadan virajı alamayarak, köprünün altına girdi. Meydana gelen kazada araçta bulunan Abdurrahman, Ali ve Hüseyin Yaşar yaralandı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Ekipleri ve İtfaiye çağrıldı. Yaralılar olay yerinde ilk müdahaleleri sonrası, Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Aynı yer 5 kişiye mezar olmuştu Daha önce İbrahim Canan yönetimindeki 27 BRR 19 plakalı otomobil, Siverek-Çermik kara yolunun 25'inci kilometresindeki Zenkçür Köprüsü'nden geçtiği sırada kontrolden çıkarak Eskihan Deresi yatağına düşmüş, araçtaki sürücü İbrahim Canan ile beraberindeki Ali Canan, Rukiye Uzman, Şaziment Korkmaz ve Fatma Canan'ın yaşamını yitirmişti.  Kaza yapanların kardeş olduğu ve Gaziantep’ten Ergani’ye gittikleri öğrenilirken, durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde virajı alamayan otomobil, yoldan çıkarak köprünüm altına girdi. Kaza 3 kişi yaralandı.

Kaza Siverek-Çermik Karayolu Eskihan Kırsal Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen otomobil, Zenkçür Köprüsüne varmadan virajı alamayarak, köprünün altına girdi. Meydana gelen kazada araçta bulunan Abdurrahman, Ali ve Hüseyin Yaşar yaralandı.

Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Ekipleri ve İtfaiye çağrıldı. Yaralılar olay yerinde ilk müdahaleleri sonrası, Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Aynı yer 5 kişiye mezar olmuştu

Daha önce İbrahim Canan yönetimindeki 27 BRR 19 plakalı otomobil, Siverek-Çermik kara yolunun 25'inci kilometresindeki Zenkçür Köprüsü'nden geçtiği sırada kontrolden çıkarak Eskihan Deresi yatağına düşmüş, araçtaki sürücü İbrahim Canan ile beraberindeki Ali Canan, Rukiye Uzman, Şaziment Korkmaz ve Fatma Canan'ın yaşamını yitirmişti.  Kaza yapanların kardeş olduğu ve Gaziantep’ten Ergani’ye gittikleri öğrenilirken, durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.