Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Yine 25 metre yol ve yine kaza!!!

SİVEREK 30.12.2021 - 15:27, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Yine 25 metre yol ve yine kaza!!!

Siverek Yenişehir Mahallesi'nde bulunan 25 metre yolda maddi hasarlı kaza!
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi Yenişehir Mahallesi'nden geçen 25 metre yolda maddi hasarlı kaza meydana geldi. Alınan bilgilere göre karşı yönde seyir halinde bulunan okul servisi ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. meydana gelen kazada her 2 araçta maddi hasar meydana geldi. sık sık kazalar yaşanıyor Yenişehir Mahallesinde bulunan 25 metre yol olarak bilinen yolda sık sık kazaların yaşandığını belirten mahalle sakinleri, bu soruna yetkililerin bir an önce çözm bulmalarını talep etti.    
Siverek Yenişehir Mahallesi'nde bulunan 25 metre yolda maddi hasarlı kaza!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi Yenişehir Mahallesi'nden geçen 25 metre yolda maddi hasarlı kaza meydana geldi. Alınan bilgilere göre karşı yönde seyir halinde bulunan okul servisi ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. meydana gelen kazada her 2 araçta maddi hasar meydana geldi.

sık sık kazalar yaşanıyor

Yenişehir Mahallesinde bulunan 25 metre yol olarak bilinen yolda sık sık kazaların yaşandığını belirten mahalle sakinleri, bu soruna yetkililerin bir an önce çözm bulmalarını talep etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.