Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Yola saçılan elmaları, oradan geçen askerler topladı

SİVEREK 25.12.2021 - 15:24, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Yola saçılan elmaları, oradan geçen askerler topladı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kamyonet kasasından yola savrulan elmaları, o esnada yoldan geçen askerler topladı.
HABERİN VİDEOSU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ... Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine sabah erken saatlerinde bir pazarcı halden aldığı meyve ve sebzeleri kamyonetle pazara götürdüğü sırada, kamyonet kasasında bulunan elma kasalarından bir kaçı yola düştü. Kasalarda ki elmalar yola saçıldı. O sırada yoldan geçen askerler durumu fark etmeleri üzerine, trafiği durdurarak, yola saçılan elmaları bir bir toplayıp kasalara doldurdu. O, anları bir vatandaş cep telefonuyla kaydetti
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kamyonet kasasından yola savrulan elmaları, o esnada yoldan geçen askerler topladı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ...

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine sabah erken saatlerinde bir pazarcı halden aldığı meyve ve sebzeleri kamyonetle pazara götürdüğü sırada, kamyonet kasasında bulunan elma kasalarından bir kaçı yola düştü. Kasalarda ki elmalar yola saçıldı. O sırada yoldan geçen askerler durumu fark etmeleri üzerine, trafiği durdurarak, yola saçılan elmaları bir bir toplayıp kasalara doldurdu.

O, anları bir vatandaş cep telefonuyla kaydetti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.