Siverek Kent Konseyi’nden İyilik Sensin Derneği’ne Ziyaret

SİVEREK 16.08.2024 - 18:33, Güncelleme: 16.08.2024 - 18:33
 

Siverek Kent Konseyi’nden İyilik Sensin Derneği’ne Ziyaret

Siverek Kent Konseyi Başkanı Adnan Uğur Tamses, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Siverek İyilik Sensin Derneği’ni ziyaret etti.
Kent Konseyi heyetini, İyilik Sensin Derneği Başkanı Mevlüt Bayraktar ve dernek yönetimi karşıladı.    Gerçekleşen ziyarette, Siverek’te bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmalar ve gelecekte yapılması planlanan projeler ele alındı. İyilik Sensin Derneği Başkanı Mevlüt Bayraktar, Kent Konseyi'nin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, Adnan Uğur Tamses’i yeni görevinden dolayı tebrik etti. Bayraktar ayrıca, dernek olarak Siverek'te yapılacak her türlü iyi ve güzel çalışmaya destek vereceklerini belirtti.  
Siverek Kent Konseyi Başkanı Adnan Uğur Tamses, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Siverek İyilik Sensin Derneği’ni ziyaret etti.

Kent Konseyi heyetini, İyilik Sensin Derneği Başkanı Mevlüt Bayraktar ve dernek yönetimi karşıladı.   

Gerçekleşen ziyarette, Siverek’te bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmalar ve gelecekte yapılması planlanan projeler ele alındı. İyilik Sensin Derneği Başkanı Mevlüt Bayraktar, Kent Konseyi'nin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, Adnan Uğur Tamses’i yeni görevinden dolayı tebrik etti. Bayraktar ayrıca, dernek olarak Siverek'te yapılacak her türlü iyi ve güzel çalışmaya destek vereceklerini belirtti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.