Küçük Yazarların İlk Adımı: Seyrantepe İlkokulu Dergisi Yayınlandı

SİVEREK 09.10.2024 - 11:27, Güncelleme: 09.10.2024 - 11:27
 

Küçük Yazarların İlk Adımı: Seyrantepe İlkokulu Dergisi Yayınlandı

Siverek’in Seyrantepe İlkokulu’nda öğrencilerin hayal gücü ve yaratıcılığı, öğretmenlerinin desteğiyle bir araya geldi. Küçük yazarlar, Seyrantepe İlkokul Dergisi’nin ilk sayısını büyük bir heyecanla çıkardı.
Dergide, öğrencilerin yazdığı yazılar ve şiirler, okuldaki çeşitli etkinlikler ve yapılan çalışmalarla birlikte yer aldı. Küçük yazarların kelimeleri, hayal dünyalarını ve duygu dünyalarını okuyucularla buluştururken, dergi aynı zamanda oyunlar ve eğlenceli aktivitelerle dolup taşarak eğlenceli bir içerik sunuyor. Yapılan dergi çalışması nedeniyle öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu,” Seyrantepe İlkokulu, bu dergi aracılığıyla öğrencilerinin yazma becerilerini geliştirmeyi ve özgüvenlerini artırmayı hedefliyor. Öğrencilerin emeklerinin birer yansıması olan bu yayın, sadece bir dergi olmanın ötesinde, genç zihinlerin yaratıcılığını ortaya koyduğu bir platform haline geldi. Küçük yazarların bu büyük başarısı, okuldaki eğitim atmosferinin ne denli zengin olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Seyrantepe İlkokulu’nu ve öğrencilerini bu güzel projeleri için tebrik ediyor, yeni sayılarında da başarılar diliyorum” dedi
Siverek’in Seyrantepe İlkokulu’nda öğrencilerin hayal gücü ve yaratıcılığı, öğretmenlerinin desteğiyle bir araya geldi. Küçük yazarlar, Seyrantepe İlkokul Dergisi’nin ilk sayısını büyük bir heyecanla çıkardı.

Dergide, öğrencilerin yazdığı yazılar ve şiirler, okuldaki çeşitli etkinlikler ve yapılan çalışmalarla birlikte yer aldı. Küçük yazarların kelimeleri, hayal dünyalarını ve duygu dünyalarını okuyucularla buluştururken, dergi aynı zamanda oyunlar ve eğlenceli aktivitelerle dolup taşarak eğlenceli bir içerik sunuyor.

Yapılan dergi çalışması nedeniyle öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu,” Seyrantepe İlkokulu, bu dergi aracılığıyla öğrencilerinin yazma becerilerini geliştirmeyi ve özgüvenlerini artırmayı hedefliyor. Öğrencilerin emeklerinin birer yansıması olan bu yayın, sadece bir dergi olmanın ötesinde, genç zihinlerin yaratıcılığını ortaya koyduğu bir platform haline geldi. Küçük yazarların bu büyük başarısı, okuldaki eğitim atmosferinin ne denli zengin olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Seyrantepe İlkokulu’nu ve öğrencilerini bu güzel projeleri için tebrik ediyor, yeni sayılarında da başarılar diliyorum” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.