Sağlıkta Erken Teşhisin Önemi Vatandaşlara Anlatıldı

SİVEREK 06.09.2024 - 16:28, Güncelleme: 06.09.2024 - 16:28
 

Sağlıkta Erken Teşhisin Önemi Vatandaşlara Anlatıldı

Siverek Sağlık Müdürlüğünce "Sağlığını Erteleme, Hareket Geç" sloganıyla çalışma başladı
"Sağlığını Erteleme, Hareket Geç" sloganıyla 3-9 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Halk Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında, Siverek İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından ilçenin farklı noktalarında standlar kuruldu. Etkinliklerde, sağlıkta erken teşhisin önemini vurgulamak amacıyla vatandaşlara bilgilendirme broşürleri dağıtıldı. Siverek İlçe Sağlık Müdürlüğü, vatandaşlara sağlık konularında daha fazla bilgi ve destek sağlamak için kapılarını açmış durumda. Sağlıkla ilgili sorularınızı sormak ve daha fazla bilgi almak için İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne başvurabilirsiniz.  Adres: Güney Mahallesi, 15. Sokak No: 33/1, Siverek
Siverek Sağlık Müdürlüğünce "Sağlığını Erteleme, Hareket Geç" sloganıyla çalışma başladı

"Sağlığını Erteleme, Hareket Geç" sloganıyla 3-9 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Halk Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında, Siverek İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından ilçenin farklı noktalarında standlar kuruldu. Etkinliklerde, sağlıkta erken teşhisin önemini vurgulamak amacıyla vatandaşlara bilgilendirme broşürleri dağıtıldı.

Siverek İlçe Sağlık Müdürlüğü, vatandaşlara sağlık konularında daha fazla bilgi ve destek sağlamak için kapılarını açmış durumda. Sağlıkla ilgili sorularınızı sormak ve daha fazla bilgi almak için İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne başvurabilirsiniz.  Adres: Güney Mahallesi, 15. Sokak No: 33/1, Siverek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.