Siverek’te 23 Nisan’da çekilen görüntü sosyal medyada büyük beğeni kazandı

SİVEREK 25.04.2024 - 13:14, Güncelleme: 25.04.2024 - 13:14
 

Siverek’te 23 Nisan’da çekilen görüntü sosyal medyada büyük beğeni kazandı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 23 Nisan kutlamalarında, şarkının ritmine kendini kaptıran veli ilgi odağı oldu.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... Tüm yurtta olduğu gibi, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Renkli görüntülerin yaşandığı kutlamada, 7’den 70’e herkes TBMM’nin 104’cü yıldönümünü ve bugünü, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilişini kutladı. Kutlamalarda müziğin ritmine kendini kaptıran veli ilgi odağı oldu Siverek Kalfalar ilk ve ortaokulunda düzenlenen kutlama programına çocukların yanı sıra çok sayıda öğrenci velisi de katıldı. Alanda şarkı eşliğinde dans eden çocuklar doyasıya eğlenirken, bir velinin elinde Türk bayrağı ile oturduğu yerden, kendisini şarkının ritmine bırakması dikkat çekti. Kalfalar köyü sakinlerinden olan Halil Kaya, oturduğu yerden başında ki poşusu, üzerinde ki şalvarı ve elinde ki Türk bayrağıyla usta dansçıları aratmayacak hareketler yaptı. Şarkı ritmine kendini adeta kaptıran Halil Kaya’nın videosu sosyal medyada kısa sürede binlerce kişiye ulaştı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 23 Nisan kutlamalarında, şarkının ritmine kendini kaptıran veli ilgi odağı oldu.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Tüm yurtta olduğu gibi, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Renkli görüntülerin yaşandığı kutlamada, 7’den 70’e herkes TBMM’nin 104’cü yıldönümünü ve bugünü, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilişini kutladı.

Kutlamalarda müziğin ritmine kendini kaptıran veli ilgi odağı oldu

Siverek Kalfalar ilk ve ortaokulunda düzenlenen kutlama programına çocukların yanı sıra çok sayıda öğrenci velisi de katıldı. Alanda şarkı eşliğinde dans eden çocuklar doyasıya eğlenirken, bir velinin elinde Türk bayrağı ile oturduğu yerden, kendisini şarkının ritmine bırakması dikkat çekti.

Kalfalar köyü sakinlerinden olan Halil Kaya, oturduğu yerden başında ki poşusu, üzerinde ki şalvarı ve elinde ki Türk bayrağıyla usta dansçıları aratmayacak hareketler yaptı.

Şarkı ritmine kendini adeta kaptıran Halil Kaya’nın videosu sosyal medyada kısa sürede binlerce kişiye ulaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.