Siverek’te Ağız ve Diş Sağlığı Alanında Bir İlk: Uzman Çene Cerrahı Ömer Kocaman’ın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Açıldı!

SİVEREK 02.10.2024 - 15:47, Güncelleme: 02.10.2024 - 15:47
 

Siverek’te Ağız ve Diş Sağlığı Alanında Bir İlk: Uzman Çene Cerrahı Ömer Kocaman’ın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Açıldı!

Siverek’te, ağız ve diş sağlığı alanında önemli bir adım atıldı. Çene Cerrahisi Uzmanı Ömer Kocaman, memleketi Siverek’te modern bir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açarak, bölge halkına uzmanlık alanında kapsamlı hizmetler sunmaya başladı.
Merkez, implant cerrahisi, açık/kapalı sinüs lifting işlemleri ve yetersiz kemik varlığında greftleme gibi ileri düzey cerrahi uygulamalarıyla dikkat çekiyor. Gömülü 20 yaş ve kanin diş ameliyatları ile ağız ve çene bölgesindeki kist ve tümör cerrahisi gibi önemli işlemler de burada gerçekleştiriliyor. Ayrıca, apikal rezeksiyon ve buton ameliyatları ile yumuşak doku cerrahileri de uzman ekip tarafından titizlikle yapılıyor. Diş sağlığı alanında genel hizmetler de sunan merkez, diş beyazlatma, estetik dolgu uygulamaları, kanal tedavisi ve diş taşı temizliği gibi işlemlerle Siverek halkının ihtiyaçlarını karşılamaya hazır. İmplant üstü protezler, zirkon ve porselen protezler ile total ve parsiyel protez uygulamaları da merkezi bir diğer avantajı olarak öne çıkıyor. Ayrıca, çocuk diş hekimliği uygulamaları ile miniklerin de ağız sağlığını koruma konusunda hizmet veriliyor. Ömer Kocaman, Siverek’teki bu merkeziyle, ağız ve diş sağlığı konusunda nitelikli hizmeti vatandaşlarla buluşturmanın gururunu yaşıyor. Sivereklilerin hizmetine sunulan bu merkez, ağız ve diş sağlığında fark yaratmayı hedefliyor. Sağlıklı gülüşler için uzman ekibiyle sizi bekliyor!
Siverek’te, ağız ve diş sağlığı alanında önemli bir adım atıldı. Çene Cerrahisi Uzmanı Ömer Kocaman, memleketi Siverek’te modern bir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açarak, bölge halkına uzmanlık alanında kapsamlı hizmetler sunmaya başladı.

Merkez, implant cerrahisi, açık/kapalı sinüs lifting işlemleri ve yetersiz kemik varlığında greftleme gibi ileri düzey cerrahi uygulamalarıyla dikkat çekiyor. Gömülü 20 yaş ve kanin diş ameliyatları ile ağız ve çene bölgesindeki kist ve tümör cerrahisi gibi önemli işlemler de burada gerçekleştiriliyor. Ayrıca, apikal rezeksiyon ve buton ameliyatları ile yumuşak doku cerrahileri de uzman ekip tarafından titizlikle yapılıyor.


Diş sağlığı alanında genel hizmetler de sunan merkez, diş beyazlatma, estetik dolgu uygulamaları, kanal tedavisi ve diş taşı temizliği gibi işlemlerle Siverek halkının ihtiyaçlarını karşılamaya hazır. İmplant üstü protezler, zirkon ve porselen protezler ile total ve parsiyel protez uygulamaları da merkezi bir diğer avantajı olarak öne çıkıyor.


Ayrıca, çocuk diş hekimliği uygulamaları ile miniklerin de ağız sağlığını koruma konusunda hizmet veriliyor.
Ömer Kocaman, Siverek’teki bu merkeziyle, ağız ve diş sağlığı konusunda nitelikli hizmeti vatandaşlarla buluşturmanın gururunu yaşıyor.
Sivereklilerin hizmetine sunulan bu merkez, ağız ve diş sağlığında fark yaratmayı hedefliyor. Sağlıklı gülüşler için uzman ekibiyle sizi bekliyor!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.