Siverek’te Çıkan Yangın Korkuttu

SİVEREK 20.10.2024 - 00:40, Güncelleme: 20.10.2024 - 00:40
 

Siverek’te Çıkan Yangın Korkuttu

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir evde çıkan yangın paniğe neden oldu.
Haber: Mevlüt Bayraktar- Yangın, Camikebir Mahallesi Tahsin Kaplan Caddesi üzerindeki müstakil bir evde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, kime ait olduğu belirlenemeyen bu evde henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Çevredeki vatandaşlar yangını fark edince itfaiye ekiplerine haber verdiler. Bazı vatandaşlar ise musluk hortumları ve kovalarla yangına müdahale etmeye çalıştı.   Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Yangın sonucu evde büyük hasar meydana gelirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.  
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir evde çıkan yangın paniğe neden oldu.

Haber: Mevlüt Bayraktar- Yangın, Camikebir Mahallesi Tahsin Kaplan Caddesi üzerindeki müstakil bir evde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, kime ait olduğu belirlenemeyen bu evde henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Çevredeki vatandaşlar yangını fark edince itfaiye ekiplerine haber verdiler. Bazı vatandaşlar ise musluk hortumları ve kovalarla yangına müdahale etmeye çalıştı.

 

Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Yangın sonucu evde büyük hasar meydana gelirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.