Siverek’te Elektrik Panosu Patladı, Mahallede Panik Yaşandı

SİVEREK 30.08.2024 - 12:16, Güncelleme: 30.08.2024 - 12:16
 

Siverek’te Elektrik Panosu Patladı, Mahallede Panik Yaşandı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde alev alan elektrik panosu, ard Arda patladı. Patlamalar mahallede paniğe neden oldu.
İlçenin Ayvanat Mahallesi 36. Sokak’ta bulunan yer altı elektrik panosu, henüz belirlenemeyen bir nedenle alev alarak patladı. Patlama, mahallede kısa süreli paniğe yol açtı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, elektriği keserek yangına müdahale etti. Yangın nedeniyle mahalle de bazı evlerin elektrik enerjisi kesildi. Yetkililer enerjileri kesilen Mahalle sakinlerine tekrar enerji veeilmesi için çalışmalara başladı. Panoda ki yangın nedeni araştırıldığı öğrenildi.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde alev alan elektrik panosu, ard Arda patladı. Patlamalar mahallede paniğe neden oldu.

İlçenin Ayvanat Mahallesi 36. Sokak’ta bulunan yer altı elektrik panosu, henüz belirlenemeyen bir nedenle alev alarak patladı. Patlama, mahallede kısa süreli paniğe yol açtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, elektriği keserek yangına müdahale etti. Yangın nedeniyle mahalle de bazı evlerin elektrik enerjisi kesildi. Yetkililer enerjileri kesilen Mahalle sakinlerine tekrar enerji veeilmesi için çalışmalara başladı.

Panoda ki yangın nedeni araştırıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.