Siverek’te kadına çarparak ölümüne neden olan sürücü kaçtı

SİVEREK 08.10.2024 - 00:15, Güncelleme: 08.10.2024 - 00:15
 

Siverek’te kadına çarparak ölümüne neden olan sürücü kaçtı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yolun karşı tarafına geçmeye çalışan kadına çarpan ölümüne neden olan sürücü olay yerinden kaçtı.
Olay, gece geç saatlerde ilçenin Fırat Mahallesi Celaleddin-i Rumi Bulvarı’nda meydana geldi. Alınan bilgilere göre yolun karşısına geçmeye çalışan Y.E.’ye (63) sürücüsü ve plakası henüz öğrenilemeyen bir otomobil çarptı. Çarpmanın ardından sürücü olay yerinden kaçarak uzaklaştı.  Y.E. ağır yaralı olarak olay yerine çağrılan ambulansla Siverek Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada doktorların tüm müdahaleleri rağmen Y.E. ‘nin hayatını kaybettiği öğrenildi. Polis, olay yerinden kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı. (Mb 
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yolun karşı tarafına geçmeye çalışan kadına çarpan ölümüne neden olan sürücü olay yerinden kaçtı.

Olay, gece geç saatlerde ilçenin Fırat Mahallesi Celaleddin-i Rumi Bulvarı’nda meydana geldi.

Alınan bilgilere göre yolun karşısına geçmeye çalışan Y.E.’ye (63) sürücüsü ve plakası henüz öğrenilemeyen bir otomobil çarptı. Çarpmanın ardından sürücü olay yerinden kaçarak uzaklaştı. 

Y.E. ağır yaralı olarak olay yerine çağrılan ambulansla Siverek Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada doktorların tüm müdahaleleri rağmen Y.E. ‘nin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Polis, olay yerinden kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

(Mb 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.