Siverek’te silahlı kavga: 2 ölü

SİVEREK 01.04.2024 - 22:32, Güncelleme: 01.04.2024 - 22:37
 

Siverek’te silahlı kavga: 2 ölü

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...   Olay, akşam saatlerinde ilçenin Bağlar Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre daha önce aralarında husumet bulunan akraba aileler arasında tekrardan tartışma yaşandı, tartışma kısa sürede silahların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kim veya kimler tarafından ateşlendiği öğrenilemeyen silahlardan çıkan mermilerle kardeş olduğu öğrenilen Orhan ve Mecit Geyik olay yerinde hayatını kaybetti. Olay sonrası, bölgeye çok sayıda polis, özel harekât ve sağlık ekipleri sevk edildi. Emniyet güçleri olay yerinde geni güvenlik önlemleri alırken, olay sonrası bölgeden kaçan kişi veya kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Cumhuriyet Başsavcılığı olay yerinde inceleme sonrası, cenazeler otopsi için Siverek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

 

Olay, akşam saatlerinde ilçenin Bağlar Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre daha önce aralarında husumet bulunan akraba aileler arasında tekrardan tartışma yaşandı, tartışma kısa sürede silahların kullanıldığı kavgaya dönüştü.

Kim veya kimler tarafından ateşlendiği öğrenilemeyen silahlardan çıkan mermilerle kardeş olduğu öğrenilen Orhan ve Mecit Geyik olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay sonrası, bölgeye çok sayıda polis, özel harekât ve sağlık ekipleri sevk edildi. Emniyet güçleri olay yerinde geni güvenlik önlemleri alırken, olay sonrası bölgeden kaçan kişi veya kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Cumhuriyet Başsavcılığı olay yerinde inceleme sonrası, cenazeler otopsi için Siverek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.