Siverek'te YKS ve LGS Başarılı Öğrencileri Ödüllendirildi

SİVEREK 19.09.2024 - 09:16, Güncelleme: 19.09.2024 - 09:18
 

Siverek'te YKS ve LGS Başarılı Öğrencileri Ödüllendirildi

Başarıyı İzleme ve Değerlendirme Projesi (BİGEP) kapsamında, YKS ve Liselere Giriş Sınavı'nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
Siverek Ortaokulunda düzenlenen törende, İlçe Kaymakamımız Sayın Musa Aydemir başarılı öğrencileri tebrik ederek, eğitim hayatlarında daha büyük başarılara imza atmalarını temenni etti. Ödül töreni kapsamında öğrencilere, Şanlıurfa Valimiz Sayın Hasan Şıldak tarafından gönderilen çeşitli hediyeler verilirken, Kaymakamımız Sayın Musa Aydemir, gençlerin geleceğin teminatı olduğunu vurguladı ve başarılarının devamını diledi. Törene öğrencilerin aileleri de katılarak bu anlamlı anı paylaştılar. Başarılı öğrenciler, aldıkları ödüllerle birlikte eğitimdeki hedeflerine bir adım daha yaklaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.  
Başarıyı İzleme ve Değerlendirme Projesi (BİGEP) kapsamında, YKS ve Liselere Giriş Sınavı'nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Siverek Ortaokulunda düzenlenen törende, İlçe Kaymakamımız Sayın Musa Aydemir başarılı öğrencileri tebrik ederek, eğitim hayatlarında daha büyük başarılara imza atmalarını temenni etti.

Ödül töreni kapsamında öğrencilere, Şanlıurfa Valimiz Sayın Hasan Şıldak tarafından gönderilen çeşitli hediyeler verilirken, Kaymakamımız Sayın Musa Aydemir, gençlerin geleceğin teminatı olduğunu vurguladı ve başarılarının devamını diledi. Törene öğrencilerin aileleri de katılarak bu anlamlı anı paylaştılar.

Başarılı öğrenciler, aldıkları ödüllerle birlikte eğitimdeki hedeflerine bir adım daha yaklaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.