Siverek'ye kendine zarar vererek, yolu kapatan şahsa sürücüler saldırdı

SİVEREK 18.06.2023 - 18:28, Güncelleme: 18.06.2023 - 18:34
 

Siverek'ye kendine zarar vererek, yolu kapatan şahsa sürücüler saldırdı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde döner bıçağıyla kendini yaralayıp, Siverek-Şanlıurfa karayolunu trafiğe kapatan şahsa vatandaşlardan meydan dayağı.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... Siverek-Şanlıurfa Yüksek Öğretim Okulu yakınlarında bir kişi, döner bıçağıyla kendini yaralayarak, karayolunu trafiğe kapattı. İhbar üzerine olay yerine Jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Müdahale etmek isteyenlere kendine ve yaklaşanlara zarar vermekle tehdit eden şahıs yüzünden karayolunda uzun kuyruklar oluştu. Şahsa vatandaşlardan meydan dayağı Dakikalarca sıcakta beklemek zorunda kalan sürücüler şahsı ikna edemeyince, sürücüler ve şahıs arasında tartışma çıktı. Sürücülerden bazıları, yolu kapatan şahsa, taş ve tekmelerle saldırdı. jandarma havaya ateş açarak olaya müdahale etti. Güçlükle müdahale edilen ismi öğrenilemeyen şahıs, zorla jandarma arabasına konularak, karakola götürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde döner bıçağıyla kendini yaralayıp, Siverek-Şanlıurfa karayolunu trafiğe kapatan şahsa vatandaşlardan meydan dayağı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Siverek-Şanlıurfa Yüksek Öğretim Okulu yakınlarında bir kişi, döner bıçağıyla kendini yaralayarak, karayolunu trafiğe kapattı.

İhbar üzerine olay yerine Jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Müdahale etmek isteyenlere kendine ve yaklaşanlara zarar vermekle tehdit eden şahıs yüzünden karayolunda uzun kuyruklar oluştu.

Şahsa vatandaşlardan meydan dayağı

Dakikalarca sıcakta beklemek zorunda kalan sürücüler şahsı ikna edemeyince, sürücüler ve şahıs arasında tartışma çıktı. Sürücülerden bazıları, yolu kapatan şahsa, taş ve tekmelerle saldırdı. jandarma havaya ateş açarak olaya müdahale etti. Güçlükle müdahale edilen ismi öğrenilemeyen şahıs, zorla jandarma arabasına konularak, karakola götürüldü.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.