Siverek Devlet Hastanesi’nde Şikayet: “4 Yaşındaki Çocuğumu Yatırdığım Odada Ağ ve Böcekler Var!

SİVEREK 25.08.2024 - 11:34, Güncelleme: 25.08.2024 - 11:34
 

Siverek Devlet Hastanesi’nde Şikayet: “4 Yaşındaki Çocuğumu Yatırdığım Odada Ağ ve Böcekler Var!

Siverek Devlet Hastanesi’nde tedavi gören bir hasta yakını, hastane koşullarıyla ilgili ciddi şikayetlerde bulundu.
  4 yaşındaki çocuğunu hastaneye yatıran vatandaş, odanın tavanlarında ağ ve böceklerin yuva yaptığını, bu durumun sağlıksız koşulları gözler önüne serdiğini iddia etti. Hasta yakını, Whatsapp ihbar hatımıza yaptığı paylaşımda, sabah kahvaltısının da çocuğuna uygun olmadığını belirtti. Çocuklara verilmesi gereken süt ve yumurta gibi temel besinlerin yerine, sunulan kahvaltının yetersiz olduğunu savundu.  “Hangı çocuk bunu yer? Çocuğa uygun sağlıklı besinler olması gerekirken, verdikleri kahvaltıya bakar mısınız?” ifadelerini kullanan vatandaş, yetkililerin duruma acilen müdahale etmesini talep etti. @saglikbakanligi @siverekdh  #siverek
Siverek Devlet Hastanesi’nde tedavi gören bir hasta yakını, hastane koşullarıyla ilgili ciddi şikayetlerde bulundu.

 

4 yaşındaki çocuğunu hastaneye yatıran vatandaş, odanın tavanlarında ağ ve böceklerin yuva yaptığını, bu durumun sağlıksız koşulları gözler önüne serdiğini iddia etti.

Hasta yakını, Whatsapp ihbar hatımıza yaptığı paylaşımda, sabah kahvaltısının da çocuğuna uygun olmadığını belirtti. Çocuklara verilmesi gereken süt ve yumurta gibi temel besinlerin yerine, sunulan kahvaltının yetersiz olduğunu savundu. 

“Hangı çocuk bunu yer? Çocuğa uygun sağlıklı besinler olması gerekirken, verdikleri kahvaltıya bakar mısınız?” ifadelerini kullanan vatandaş, yetkililerin duruma acilen müdahale etmesini talep etti.

@saglikbakanligi @siverekdh 
#siverek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.