Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

İzol’den anlamlı ziyaret

SİVEREK 14.03.2024 - 19:03, Güncelleme: 14.03.2024 - 19:10
 

İzol’den anlamlı ziyaret

İzol’dan tıp bayramında anlamlı ziyaret Yeniden Refah Partisi Siverek Belediye Başkan Adayı Hasan İzol, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarını ziyaret ederek karanfil dağıttı.
  HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... Yeniden Refah Partisi Siverek Belediye Başkan Adayı Hasan İzol, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Siverek Devlet Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret etti.    İzol, sağlık sektörünün fedakarlık gerektirdiğini belirterek, “Bir gün değil her gün kalbimiz sizinle. Biz bugün 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sizleri ziyaret ettik ancak harcadığınız mesai karşılığı ödenemeyecek derecededir. Tüm sağlık çalışanlarının günü kutlu olsun.” dedi.    Ziyarette sağlık çalışanlarına karanfil hediye eden İzol, sağlık çalışanlarına hitaben ‘şifa veren elleriniz dert görmesin’ ifadesini kullandı. İzol, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “ Öncelikle Gazze’de görev yapan şerefli sağlık çalışanları olmak üzere, Sizlerin fedakarlığı, insan hayatına verdiğiniz değer ve mücadele hiçbir zaman tartışılamaz.   En onurlu eylem, bir insanın hayatına dokunmaktır. Kurtardığınız nice can için size minnettarız.  İnsan hayatına dokunan, doğumdan son ana kadar insanın bütün hayatına emek veren, insan hayatının kalitesini arttırmaya çalışan, hastalıkları ortadan kaldırmaya gayret eden ama ondan da önemlisi sadece hastalığı ortadan kaldırmak değil, hastalarına şefkatle, merhametle yaklaşan ve onların sadece fiziki durumlarının iyileşmesi için değil, aynı zamanda psikolojilerinin de iyileşmesi için fedakarca çalışan bütün sağlık personelimizi canı yürekten tebrik ediyorum. Emekleri var olsun.”
İzol’dan tıp bayramında anlamlı ziyaret Yeniden Refah Partisi Siverek Belediye Başkan Adayı Hasan İzol, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarını ziyaret ederek karanfil dağıttı.

 

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Yeniden Refah Partisi Siverek Belediye Başkan Adayı Hasan İzol, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Siverek Devlet Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret etti.   

İzol, sağlık sektörünün fedakarlık gerektirdiğini belirterek, “Bir gün değil her gün kalbimiz sizinle. Biz bugün 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sizleri ziyaret ettik ancak harcadığınız mesai karşılığı ödenemeyecek derecededir. Tüm sağlık çalışanlarının günü kutlu olsun.” dedi.   

Ziyarette sağlık çalışanlarına karanfil hediye eden İzol, sağlık çalışanlarına hitaben ‘şifa veren elleriniz dert görmesin’ ifadesini kullandı.

İzol, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “

Öncelikle Gazze’de görev yapan şerefli sağlık çalışanları olmak üzere,

Sizlerin fedakarlığı, insan hayatına verdiğiniz değer ve mücadele hiçbir zaman tartışılamaz.  

En onurlu eylem, bir insanın hayatına dokunmaktır. Kurtardığınız nice can için size minnettarız. 
İnsan hayatına dokunan, doğumdan son ana kadar insanın bütün hayatına emek veren, insan hayatının kalitesini arttırmaya çalışan, hastalıkları ortadan kaldırmaya gayret eden ama ondan da önemlisi sadece hastalığı ortadan kaldırmak değil, hastalarına şefkatle, merhametle yaklaşan ve onların sadece fiziki durumlarının iyileşmesi için değil, aynı zamanda psikolojilerinin de iyileşmesi için fedakarca çalışan bütün sağlık personelimizi canı yürekten tebrik ediyorum. Emekleri var olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.