Siverek Yenişehir Mahallesi’nde Silahlı Saldırı İddiası

SİVEREK 23.08.2024 - 20:40, Güncelleme: 23.08.2024 - 20:40
 

Siverek Yenişehir Mahallesi’nde Silahlı Saldırı İddiası

Siverek'in Yenişehir Mahallesi'nde bir kişinin silahlı saldırıya uğradığı iddia edildi.
  Görgü tanıklarının ifadesine göre, saldırı akşam saatlerinde meydana geldi. Henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, sokakta yürüyen bir vatandaşın üzerine ateş açtı. Saldırgan, olay yerinden kaçtı. Olay yerine intikal eden polis ekipleri, geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Saldırının nedeni ve saldırganın kimliği hakkında henüz bilgiye ulaşılmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  
Siverek'in Yenişehir Mahallesi'nde bir kişinin silahlı saldırıya uğradığı iddia edildi.

 

Görgü tanıklarının ifadesine göre, saldırı akşam saatlerinde meydana geldi. Henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, sokakta yürüyen bir vatandaşın üzerine ateş açtı. Saldırgan, olay yerinden kaçtı.

Olay yerine intikal eden polis ekipleri, geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Saldırının nedeni ve saldırganın kimliği hakkında henüz bilgiye ulaşılmadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.