Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak; Çevre yolunu ve yeni kavşakları Siverek’e kazandıracağız

SİVEREK 19.03.2024 - 23:33, Güncelleme: 19.03.2024 - 23:40
 

AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak; Çevre yolunu ve yeni kavşakları Siverek’e kazandıracağız

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Murat Bucak seçim çalışmalarına devam ediyor. Mahalle buluşmalarında seçmenlerle bir araya gelerek vatandaşların talep ve önerilerini dinlemeye devam ediyor.
  HABERİN VIDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ.. Şehir merkezinden geçen şehirlerarası yolun tehlikeli olduğunu belirten Bucak bir an önce şehir dışına çıkarmak için çalışacağız diyerek şunları kaydetti. “Belediye Başkanı seçildikten sonra AK Parti'nin Siverek'teki siyasi temsilcisi durumundayım. AK Parti'de iktidar partisi olduğu için hastane, sağlık ocağı, karayolları ve diğer sorunlarınızla ile ilgili ne probleminiz olursa onları takip ederek çözüme kavuşturacağım. Çevre yollarını hayata geçirebilmek için elimizden geleni yapacağız. Şu an milletvekilleri ile beraber ortaklaşa çalıştığımız projeler var. Hastane yolunda kırmızı ışığı kaldırarak kavşaktan üsten hastaneye girişi sağlayacağız. Aynı zamanda bu çalışmanın benzerini sanayi sitesi önünde yeni bir kavşak düzenlemesiyle hayata geçireceğiz. En önemlisi ise ihalesi yapılıp onaylanan Diyarbakır- Adıyaman çevre yolunu inşallah 2-3 sene içerisinde hayata geçireceğiz.   Bundan sonra Diyarbakır tarafından gelen ağır tonajlı araçlar, çevre yolu ile Adıyaman yoluna yine bir çevre yoluyla Urfa'ya bağlayacağız. Bu şekilde ağır tonajlı araçlar, şehir merkezine girmemiş olacak.  Urfa'dan gelen ağır vasıtaları da hastanenin arkasından Diyarbakır yoluna bağlayan çevre yolunu hayata geçirerek yapacağız. 5 yıl içerisinde şehir merkezinden geçen ağır tonajlı araçların şehir merkezine girmeden geçitlerini sağlayacağız. Kaymakamlıkla görüştüm EDS sistemine hayata geçireceğiz. Şanlıurfa -Diyarbakır karayolun şehir merkezi geçişinde 50 kilometreyi geçen her araç elektronik denetleme sistemi sayesinde engellenecek. Bunlar hayata geçene kadar yine yapacağımız alt geçitler üst geçitler, yeni kavşaklar olacak” dedi.
AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Murat Bucak seçim çalışmalarına devam ediyor. Mahalle buluşmalarında seçmenlerle bir araya gelerek vatandaşların talep ve önerilerini dinlemeye devam ediyor.

 

HABERİN VIDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ..

Şehir merkezinden geçen şehirlerarası yolun tehlikeli olduğunu belirten Bucak bir an önce şehir dışına çıkarmak için çalışacağız diyerek şunları kaydetti. “Belediye Başkanı seçildikten sonra AK Parti'nin Siverek'teki siyasi temsilcisi durumundayım. AK Parti'de iktidar partisi olduğu için hastane, sağlık ocağı, karayolları ve diğer sorunlarınızla ile ilgili ne probleminiz olursa onları takip ederek çözüme kavuşturacağım.
Çevre yollarını hayata geçirebilmek için elimizden geleni yapacağız. Şu an milletvekilleri ile beraber ortaklaşa çalıştığımız projeler var. Hastane yolunda kırmızı ışığı kaldırarak kavşaktan üsten hastaneye girişi sağlayacağız. Aynı zamanda bu çalışmanın benzerini sanayi sitesi önünde yeni bir kavşak düzenlemesiyle hayata geçireceğiz. En önemlisi ise ihalesi yapılıp onaylanan Diyarbakır- Adıyaman çevre yolunu inşallah 2-3 sene içerisinde hayata geçireceğiz.  
Bundan sonra Diyarbakır tarafından gelen ağır tonajlı araçlar, çevre yolu ile Adıyaman yoluna yine bir çevre yoluyla Urfa'ya bağlayacağız. Bu şekilde ağır tonajlı araçlar, şehir merkezine girmemiş olacak. 
Urfa'dan gelen ağır vasıtaları da hastanenin arkasından Diyarbakır yoluna bağlayan çevre yolunu hayata geçirerek yapacağız. 5 yıl içerisinde şehir merkezinden geçen ağır tonajlı araçların şehir merkezine girmeden geçitlerini sağlayacağız.
Kaymakamlıkla görüştüm EDS sistemine hayata geçireceğiz. Şanlıurfa -Diyarbakır karayolun şehir merkezi geçişinde 50 kilometreyi geçen her araç elektronik denetleme sistemi sayesinde engellenecek. Bunlar hayata geçene kadar yine yapacağımız alt geçitler üst geçitler, yeni kavşaklar olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.