Siverek’te 23 Nisan coşkuyla kutlandı

SİVEREK 23.04.2024 - 13:57, Güncelleme: 23.04.2024 - 13:57
 

Siverek’te 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu tarafından Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına çelenk bırakılmasıyla başlayan tören ve etkinlikler, Siverek Mehmetçik okulunda devam etti. Okul bahçesinde yapılan tören ve etkenlikte bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini anlatan şiir ve şarkıların okunduğu törende, ilkokul öğrencileri tarafından hazırlan yöresel oyunlar katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi. Yaklaşık 2 saat süren tören, Siverek Türk Telekom Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan halay ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. Yıl dönümü dolaysıyla 104 balonun havaya bırakılmasıyla son buldu.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu tarafından Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına çelenk bırakılmasıyla başlayan tören ve etkinlikler, Siverek Mehmetçik okulunda devam etti.

Okul bahçesinde yapılan tören ve etkenlikte bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini anlatan şiir ve şarkıların okunduğu törende, ilkokul öğrencileri tarafından hazırlan yöresel oyunlar katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

Yaklaşık 2 saat süren tören, Siverek Türk Telekom Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan halay ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. Yıl dönümü dolaysıyla 104 balonun havaya bırakılmasıyla son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.