Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

AK Parti Siverek'e çıkartma yaptı

SİVEREK 23.03.2024 - 20:55, Güncelleme: 23.03.2024 - 20:55
 

AK Parti Siverek'e çıkartma yaptı

AK Parti Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak seçim çalışmalarını sürdürürken Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı ile esnaf ziyaretinde bulundu.
  Öğle saatlerinde ilçeye gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri ve Abdurrahim Dusak ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ali Murat Bucak'la esnafları ziyaret etti.   Ziyaretler kapsamında Seyfioğlu esnafıyla bir araya gelen AK Parti heyeti, Belediye Başkan Adayı Bucak'a destek istedi. Esnafın yoğun ilgi gösterdiği ziyarette cadde esnafı Bucak'a destek sözü verdi.    Heyet seçim büroları ziyaretlerinin ardından Paşa Konağında inşaat mühendisleri ve mimarlar odası ile okul idarecileriyle iftarda bir araya geldi. İlçede yapılacak projelerle ilgili sunumun yapıldığı toplantıda şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışına vurgu yapıldı.   Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül, ilçenin ihtiyaç duyduğu tüm hizmetlerin yapılacağının sözünü verdi. Desteklerinden dolayı Milletvekilleri Cevheri ve Dusak ile Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül'e teşekkür eden Bucak, "Aslında Siverek kararını vermiş ve AK Parti ile yola devam edeceğini göstermiş durumda. Gerek kırsalımıza gerekse şehir merkezimize yönelik uygulanabilir projelerimizi konuşuyor. Halkımız şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışımızı daha önceki dönemlerimizden biliyor. Halkımızın destek ve teveccühü için sonsuz teşekkür ediyorum." diye konuştu. Ziyaretlere AK Parti Siverek İlçe Başkanı Nedim Lale ile teşkilat mensupları katıldı.
AK Parti Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak seçim çalışmalarını sürdürürken Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı ile esnaf ziyaretinde bulundu.

 

Öğle saatlerinde ilçeye gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri ve Abdurrahim Dusak ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ali Murat Bucak'la esnafları ziyaret etti.  

Ziyaretler kapsamında Seyfioğlu esnafıyla bir araya gelen AK Parti heyeti, Belediye Başkan Adayı Bucak'a destek istedi. Esnafın yoğun ilgi gösterdiği ziyarette cadde esnafı Bucak'a destek sözü verdi.   

Heyet seçim büroları ziyaretlerinin ardından Paşa Konağında inşaat mühendisleri ve mimarlar odası ile okul idarecileriyle iftarda bir araya geldi.

İlçede yapılacak projelerle ilgili sunumun yapıldığı toplantıda şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışına vurgu yapıldı.  

Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül, ilçenin ihtiyaç duyduğu tüm hizmetlerin yapılacağının sözünü verdi.

Desteklerinden dolayı Milletvekilleri Cevheri ve Dusak ile Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül'e teşekkür eden Bucak, "Aslında Siverek kararını vermiş ve AK Parti ile yola devam edeceğini göstermiş durumda. Gerek kırsalımıza gerekse şehir merkezimize yönelik uygulanabilir projelerimizi konuşuyor. Halkımız şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışımızı daha önceki dönemlerimizden biliyor. Halkımızın destek ve teveccühü için sonsuz teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Ziyaretlere AK Parti Siverek İlçe Başkanı Nedim Lale ile teşkilat mensupları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.