Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

ASA -Siverek'te zincirleme kazası: çok sayıda ölü ve yaralı var

SİVEREK 29.03.2024 - 01:01, Güncelleme: 29.03.2024 - 01:03
 

ASA -Siverek'te zincirleme kazası: çok sayıda ölü ve yaralı var

Şanlıurfa'nın Siverek meydana gelen zincirleme kazasında 3 ölü 6 yaralı
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... Kaza akşam saatlerinde Siverek-Şanlıurfa karayolu 10. Kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Şanlıurfa istikametinden Siverek istikametine doğru seyir halinde bulunan bir otomobil motosiklete çarptı, çarpmanın etkisiyle otomobil başka bir hafif ticari araca çarparak ikiyi bölümde. Otomobilin bir parçası yaklaşık 30 metre uzakta elektrik direğine çarparak durdu. Canpazarının yaşandığı olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları incelemede 3 kişinin olay yerinde hayatını kaybetti öğrenildi. Kazada yaralanan 6 kişi ise Ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza nedeniyle Siverek-Şanlıurfa karayolu uzun müddet trafiğe kapandı. Kaza ile ilgili inceleme devam ediyor.
Şanlıurfa'nın Siverek meydana gelen zincirleme kazasında 3 ölü 6 yaralı

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Kaza akşam saatlerinde Siverek-Şanlıurfa karayolu 10. Kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Şanlıurfa istikametinden Siverek istikametine doğru seyir halinde bulunan bir otomobil motosiklete çarptı, çarpmanın etkisiyle otomobil başka bir hafif ticari araca çarparak ikiyi bölümde. Otomobilin bir parçası yaklaşık 30 metre uzakta elektrik direğine çarparak durdu. Canpazarının yaşandığı olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları incelemede 3 kişinin olay yerinde hayatını kaybetti öğrenildi. Kazada yaralanan 6 kişi ise Ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Siverek-Şanlıurfa karayolu uzun müddet trafiğe kapandı.

Kaza ile ilgili inceleme devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.